KVK Tienen (2) - Antwerp FC (2): 3-3 Printervriendelijke versie

Vrijdagavond ontvingen de Tiense beloften Antwerp FC in het Bergéstadion. De wedstrijd was nog maar twee minuten aan de gang of Tienen kwam al op een 1-0 voorsprong. Na een actie van Winnen kon Deflem de bal van dichtbij tegen de netten trappen. Door het vroege doelpunt brak de wedstrijd al snel open. Beide ploegen probeerden de tegenstander onder druk te zetten. Na een kwartiertje verdedigde Peeters een bal goed weg voor de doellijn. De betere kansen kwamen van de thuisploeg. Een schot van Winnen belandde in het zijnet. In de 26e minuut kwam Antwerp op gelijke hoogte met Tienen na een goede kopbal op een hoekschop. Niet veel later kwamen de bezoekers zelfs op voorsprong. Een Antwerp-speler maakte een prima actie en kon door niemand worden afgestopt. Tienen keek nu tegen een 1-2 achterstand aan. De thuisploeg had meer moeite om een aanval op te bouwen en ondervond meer druk van de bezoekers. Kort voor de pauze deed Antwerp er nog een schepje bovenop en breidde hun voorsprong verder uit. De laatste kans voor de pauze was voor Tienen. Deflem schoot het leder naast het doel na een prima voorzet van W. Grondelaers.

Tienen kwam goed uit de kleedkamer en zorgde opnieuw voor een vroeg doelpunt. Lutonadio knikte de vrije trap van Roosbeek tegen de netten. Niet veel later ontstond er wat geharrewar voor het Antwerpse doel, opnieuw uit een vrije trap. Hendrickx deed de netten voor een 3e keer trillen. Niet veel later kreeg Antwerp een prima kans, de bal zoefde ver over de dwarsligger. Even later werd het opnieuw gevaarlijk voor het Tiense doel. Van Cutsem was bij de pinken en ging goed plat. In de blessuretijd kreeg Winnen nog een mooie schietkans. Zijn schot belandde niet binnen het doelkader. Tienen en Antwerp verdeelden op die manier de punten en de wedstrijd eindigde op een 3-3 gelijkspel.
 
KVK Tienen: Van Cutsem, Konsdorff, Billen, Hendrickx, Peeters (68’ Singh), Berghmans, Roosbeek, J. Grondelaers (26’ Lutonadio), W. Grondelaers, Winnen, Deflem (77’ Velaers)
Doelpunten: 2’ Deflem (1-0), 48’ Lutonadio (2-3), 52’ Hendrickx (3-3)
 
Verslag door Astrid Hendrickx
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure