KSK Heist (2) - KVK Tienen (2): 4-1 Printervriendelijke versie

KSK Heist – KVK Tienen Dit weekend maakten de Tiense beloften de verplaatsing naar Heist-op-den-Berg voor hun wedstrijd tegen KSK Heist. In het begin van de wedstrijd kreeg Tienen twee goede schietkansen. Het schot van W. Grondelaers werd eerst afgeblokt, dat van Nijs kon door de doelman in hoekschop gewerkt worden. Na 25 minuten kreeg de thuisploeg een eerste prima kans.

Een speler dook alleen op voor het Tiense doel, maar schoof de bal langs de verkeerde zijde van de doelpaal. Kort hierop wist Tienen wel te scoren. W. Grondelaers maakt de actie op rechts en rondde af met een mooie knal binnen het doelkader. Heist probeerde onmiddellijk terug te prikken. Van Cutsem kwam niet veel later goed storen bij een doorgebroken Heist-speler en voorkwam zo een doelpunt.

Even voor rust werd Nijs tegen de grasmat gewerkt in het strafschopgebied en wees de scheidsrechter resoluut naar de stip. Matusiwa trapte de 0-2 netjes binnen. Nog geen minuutje later kreeg Matusiwa opnieuw een mogelijkheid tot scoren, maar kon de hinderende doelman niet omzeilen. De thuisploeg kwam een pak vinniger uit de kleedkamers en de wedstrijd kantelde. Na 10 minuten kreeg Heist een penalty toegewezen, nadat Hendrickx de bal met de hand raakte. De strafschop werd omgezet en de thuisploeg kwam terug tot een 1-2 stand.

Tienen probeerde hun voorsprong opnieuw uit te bouwen met ondermeer een kopbal van Matusiwa, die naast knikte. Even later kwam Heist op gelijke hoogte met de Tiense beloften. Een prima aanval werd afgerond met een kopbal tussen de palen. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd slaagde Heist er opnieuw in te scoren. Singh kreeg nog een prima schietkans, zijn schot werd door de doelman afgestopt. Zo moest Tienen uiteindelijk verrassend zonder punten naar huis toe keren en verloor het de wedstrijd met 3-2 cijfers.

KVK Tienen: Van Cutsem, Konsdorff, Hendrickx, Singh, Billen, Schoofs (79’ Roosbeek), Berghmans (69’ Guffens), Dias da Silva (60’ Winnen), W. Grondelaers, Nijs (66’ J. Grondelaers), Matusiwa
Doelpunten: 29’ W. Grondelaers (0-1), 39’ Matusiwa (0-2, penalty)

Verslag door Astrid Hendrickx

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure