Daniël Nassen niet langer trainer van KVK Tienen Printervriendelijke versie

Daniël Nassen is niet langer trainer van KVK Tienen. De club maakte met onmiddellijke ingang een einde aan de overeenkomst gezien de tegenvallende sportieve resultaten van de voorbije weken. 

De sympathieke Limburger nam in het voorjaar van 2005 het sportieve roer over van Francis Vanhamel en bleef gedurende 6 jaar onafgebroken trainer. In het hedendaagse voetbal een prestatie die voor zich spreekt en waardering verdient.
 
Het hoogtepunt was de promotie vanuit derde naar tweede klasse in mei 2006, maar ook in tweede klasse zorgde hij mee voor tal van mooie momenten. Zelfs bij een nederlaag bleef Nassen groots en maakte hij altijd tijd voor een geduldige analyse. Steeds collegiaal, steeds met de glimlach. Ook bij spelers en collega's kon hij altijd op veel waardering rekenen.
 
Zowel club als trainer kijken dan ook terug op een bijzonder vruchtbare en bijzondere samenwerking. KVK Tienen wenst Daniël het allerbeste toe voor de toekomst.
 
De club hoopt eerstdaags een vervanger voor Daniël Nassen aan te duiden. Voorlopig neemt assistent Marc Lemoine de trainingen over.
Label(s):

Dank je voor het draaien van iets te zijn.

Bijna 6 jaar! Wow! Het lijkt erop dat de NFL coach die heeft al tientallen jaren op te bouwen en te herschikken teams.

Ik denk dat ondanks alles, het was een wijs besluit. Het zou ondankbaar zijn aan de coach die ons de 2e divisie neem de 3e divisie opnieuw. Maar toch heb ik naar een ander 'ondankbaarheid' op te lossen: we zullen in divisie 2?

Of heeft het voor onze held weer, waardoor we terug naar divisie 2 in 2012?

bedankt trainer

goed werk geleverd trainer al die jaren het ligt zeker niet aan u dat het minder gaat. Al maanden vraagt ge een spits ,en plots is er één voor een nieuwe trainer .
Het bestuur zou ook zo gedreven als u mogen werken en geen praat verkopen tussen pot en pint, ik vraag mij af of het bestuur niet beter opstapt in plaats van de trainer.
Ik vind het namelijk schandalig hoe sommige spelers worden afgebroken tijdens de radio-uitzending , de heren die daar achter de microfoon zitten denk na voor dat je onzin uitkraamt .Soms worden spelers al afgebroken voor de wedstrijd begonnen is.

Nassen

Het jaar teveel,een cliché van Oostende tot Virton,maar hier zeker op zijn plaats.En dat heeft niks te maken met opstellingen en vervangingen,maar met sleet op een relatie,uitgekeken zijn op mekaar.Respect voor het terugbrengen van de middenmoot van 3de naar 2de en de mooie jaren daarna.Maar in tegenstelling met de Wengers en de Fergusons van deze wereld is zo een lange carriere bij één club bijna onmogelijk geworden.In voetbal worden deze dagen beslissingen dag per dag genomen,afhankelijk van de resultaten de zondag voordien.
Dus bedankt,hopelijk tot gauw,want wat je DN nooit hebt kunnen verwijten is dat hij geen hart had voor KVK.Hopelijk dat de spelers dat nu ook tonen!!!!!!!!!!!

Trainer Nassen

Het ga u wel Mijnheer Nassen.
Veel respect voor een faire tegenstander die steeds een correcte visie op het matchverloop had.

nassen

menings verschillen zijn er altijd, en toveren kun je ook niet,je hebt meermaals een spits gevraagd,voor jou heeft dit te lang geduurd,voor ze het eindelijk door hadden,je bent niet alleen verantwoordelijk hiervoor,bedankt voor de mooie jaren die je bracht op KVK Tienen

Bedankt Daniel voor de mooie

Bedankt Daniel voor de mooie momenten, ook jij bent diegene die geloofd in de jeugd en alle kansen gaf aan deze jongeren, een dikke proficiat voor je mateloze inzet ondanks de tegenwerking van het bestuur, het mocht niet zijn dit seizoen bij kvk maar jij zal zeker niet lang langs de kant blijven staan.

Bedankt voor de mooie jaren,

Bedankt voor de mooie jaren, voor het steeds streven naar verzorgd en aanvallend voetbal!
Het ga je goed!

nassen

nassen het is uw fout niet maar wel aan de spelers zij zouden ze minder moeten betalen ze zouden wel spelen en als ge met beloften moet spelen in de eerste ploeg dan kunt ge geen match winnen en dan de supporters van tiennen ze kunnen alleen maar klagen er zijn veel ergere dingen dan een match verliezen nassen het ga je goed

Aan uw taal te zien betwijfel

Aan uw taal te zien betwijfel ik wel of het de moeite is om te reageren,
dat de spelers teveel betaald worden ligt niet aan de spelers hé, en waarom zou je niet met je eigen jeugdtalent spelen.
En supporters van TieNEN klagen altijd, dat is typisch de Tiense mentaliteit! En trouwens overal zouden ze klagen na zo een seizoen. Helaas is de trainer dan bijna altijd de dupe.

Nassen

Merci voor de mooie momenten Daniel, al was dit seizoen een seizoen teveel onder jouw leiding!

Het is dan toch gebeurd.

Het is dan toch gebeurd. Trainer wordt ontslagen. Bestuur had geen andere keuze meer. Daniël, toch bedankt voor de jarenlange inzet en de vele mooie en grootse momenten die we onder jouw leiding mochten beleven. De laatste weken ging het inderdaad niet goed, en dan is het altijd de trainer die de dupe is. Het gaat je goed en veel succes voor de toekomst.

Amaai

amaai nu al, het werd stilaan tijd maarja
laten we niet vergeten wat hij voor kvk betekend heeft
Merci Nassen en succes verder

Merci

Merci Daniël maar dit was de beste oplossing volgens mij.
Zeker respect voor je inzet voor de club.

bedankt

Bedankt voor alles meneer Nassen, Tienen verliest een grote meneer op alle vlakken! Het ga je goed.

>> Volgende wedstrijd

K. Berchem Sport
KVK Tienen
zondag 22 september 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Ontdek onze partnerbrochure