Daniël Nassen niet langer trainer van KVK Tienen Printervriendelijke versie

Daniël Nassen is niet langer trainer van KVK Tienen. De club maakte met onmiddellijke ingang een einde aan de overeenkomst gezien de tegenvallende sportieve resultaten van de voorbije weken. 

De sympathieke Limburger nam in het voorjaar van 2005 het sportieve roer over van Francis Vanhamel en bleef gedurende 6 jaar onafgebroken trainer. In het hedendaagse voetbal een prestatie die voor zich spreekt en waardering verdient.
 
Het hoogtepunt was de promotie vanuit derde naar tweede klasse in mei 2006, maar ook in tweede klasse zorgde hij mee voor tal van mooie momenten. Zelfs bij een nederlaag bleef Nassen groots en maakte hij altijd tijd voor een geduldige analyse. Steeds collegiaal, steeds met de glimlach. Ook bij spelers en collega's kon hij altijd op veel waardering rekenen.
 
Zowel club als trainer kijken dan ook terug op een bijzonder vruchtbare en bijzondere samenwerking. KVK Tienen wenst Daniël het allerbeste toe voor de toekomst.
 
De club hoopt eerstdaags een vervanger voor Daniël Nassen aan te duiden. Voorlopig neemt assistent Marc Lemoine de trainingen over.
Label(s):

Dank je voor het draaien van iets te zijn.

Bijna 6 jaar! Wow! Het lijkt erop dat de NFL coach die heeft al tientallen jaren op te bouwen en te herschikken teams.

Ik denk dat ondanks alles, het was een wijs besluit. Het zou ondankbaar zijn aan de coach die ons de 2e divisie neem de 3e divisie opnieuw. Maar toch heb ik naar een ander 'ondankbaarheid' op te lossen: we zullen in divisie 2?

Of heeft het voor onze held weer, waardoor we terug naar divisie 2 in 2012?

bedankt trainer

goed werk geleverd trainer al die jaren het ligt zeker niet aan u dat het minder gaat. Al maanden vraagt ge een spits ,en plots is er één voor een nieuwe trainer .
Het bestuur zou ook zo gedreven als u mogen werken en geen praat verkopen tussen pot en pint, ik vraag mij af of het bestuur niet beter opstapt in plaats van de trainer.
Ik vind het namelijk schandalig hoe sommige spelers worden afgebroken tijdens de radio-uitzending , de heren die daar achter de microfoon zitten denk na voor dat je onzin uitkraamt .Soms worden spelers al afgebroken voor de wedstrijd begonnen is.

Nassen

Het jaar teveel,een cliché van Oostende tot Virton,maar hier zeker op zijn plaats.En dat heeft niks te maken met opstellingen en vervangingen,maar met sleet op een relatie,uitgekeken zijn op mekaar.Respect voor het terugbrengen van de middenmoot van 3de naar 2de en de mooie jaren daarna.Maar in tegenstelling met de Wengers en de Fergusons van deze wereld is zo een lange carriere bij één club bijna onmogelijk geworden.In voetbal worden deze dagen beslissingen dag per dag genomen,afhankelijk van de resultaten de zondag voordien.
Dus bedankt,hopelijk tot gauw,want wat je DN nooit hebt kunnen verwijten is dat hij geen hart had voor KVK.Hopelijk dat de spelers dat nu ook tonen!!!!!!!!!!!

Trainer Nassen

Het ga u wel Mijnheer Nassen.
Veel respect voor een faire tegenstander die steeds een correcte visie op het matchverloop had.

nassen

menings verschillen zijn er altijd, en toveren kun je ook niet,je hebt meermaals een spits gevraagd,voor jou heeft dit te lang geduurd,voor ze het eindelijk door hadden,je bent niet alleen verantwoordelijk hiervoor,bedankt voor de mooie jaren die je bracht op KVK Tienen

Bedankt Daniel voor de mooie

Bedankt Daniel voor de mooie momenten, ook jij bent diegene die geloofd in de jeugd en alle kansen gaf aan deze jongeren, een dikke proficiat voor je mateloze inzet ondanks de tegenwerking van het bestuur, het mocht niet zijn dit seizoen bij kvk maar jij zal zeker niet lang langs de kant blijven staan.

Bedankt voor de mooie jaren,

Bedankt voor de mooie jaren, voor het steeds streven naar verzorgd en aanvallend voetbal!
Het ga je goed!

nassen

nassen het is uw fout niet maar wel aan de spelers zij zouden ze minder moeten betalen ze zouden wel spelen en als ge met beloften moet spelen in de eerste ploeg dan kunt ge geen match winnen en dan de supporters van tiennen ze kunnen alleen maar klagen er zijn veel ergere dingen dan een match verliezen nassen het ga je goed

Aan uw taal te zien betwijfel

Aan uw taal te zien betwijfel ik wel of het de moeite is om te reageren,
dat de spelers teveel betaald worden ligt niet aan de spelers hé, en waarom zou je niet met je eigen jeugdtalent spelen.
En supporters van TieNEN klagen altijd, dat is typisch de Tiense mentaliteit! En trouwens overal zouden ze klagen na zo een seizoen. Helaas is de trainer dan bijna altijd de dupe.

Nassen

Merci voor de mooie momenten Daniel, al was dit seizoen een seizoen teveel onder jouw leiding!

Het is dan toch gebeurd.

Het is dan toch gebeurd. Trainer wordt ontslagen. Bestuur had geen andere keuze meer. Daniël, toch bedankt voor de jarenlange inzet en de vele mooie en grootse momenten die we onder jouw leiding mochten beleven. De laatste weken ging het inderdaad niet goed, en dan is het altijd de trainer die de dupe is. Het gaat je goed en veel succes voor de toekomst.

Amaai

amaai nu al, het werd stilaan tijd maarja
laten we niet vergeten wat hij voor kvk betekend heeft
Merci Nassen en succes verder

Merci

Merci Daniël maar dit was de beste oplossing volgens mij.
Zeker respect voor je inzet voor de club.

bedankt

Bedankt voor alles meneer Nassen, Tienen verliest een grote meneer op alle vlakken! Het ga je goed.

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure