Investeer mee in een nieuw kunstgrasveld in het Bergéstadion

 
Investeer mee in een nieuw hoogwaardig kunstgrasveld in het Bergéstadion. Het KVK-bestuur doet het. Onze leden en supporters kunnen het doen. Iedereen die een positief en interessant investeringsproject zoekt kan het ook doen. Via crowdfunding krijg je een mooi rendement op je investering.
 
Waarom meedoen?
  • Voor een betere voetbaltechnische jeugdopleiding, voor meer uren voetbalplezier.
  • Omdat het een interessante investering is: rendement van 5% bruto. En omdat de club de nodige voorzieningen heeft getroffen voor terugbetaling.
  • Omdat ook de stad Tienen serieus investeert en gelooft in ons project.
  • Omdat KVK Tienen één grote sportfamilie is die het beste wil voor onze kids en onze teams.
 
Hoe kan je dit toekomstproject mee steunen?
 
>> Optie 1: donatie
 
Je bent een fan van de club en je steunt het project zonder terugbetaling.
 
Je maakt het gewenste bedrag over op het rekeningnummer van RFC Tienen-Hageland, 
BE26 7360 3613 8729 met vermelding 'donatie kunstgrasveld'.
 
Jouw extra:
Elke storting van minimum 250€ geeft recht op 2 VIP-diners tijdens het sponsorevent  2017-2018.
 
>> Optie 2: investering
 
Je leent de club een bepaald bedrag via een obligatielening. Je ontvangt een jaarlijkse mooie rente van 5% bruto voor die inspanning. Dat is veel meer dan een spaarboekje. Na het lezen van de prospectus vul je het inschrijvingsformulier in. 
 
Je kan kiezen uit obligaties van 500, 1000 of 5000 euro. We contacteren je daarna snel met meer info over de praktische modaliteiten.
 
Jouw extra:
Elk jaar ontvang je een deel van het kapitaal en de rente (rendement van 5% bruto).
Elke lening geeft recht op 2 VIP-diners tijdens het sponsorevent 2017-2018.
 

Meer weten?

Waarom een kunstgrasveld?

Onze 320 jeugdspelers komen nu wekelijks naar Oorbeek voor trainingen en wedstrijden, van onze 5-jarigen tot de U19. Het verhaal van de terreinen kennen we ondertussen. Eens de herfst in het land zijn de velden binnen de kortste keren overbespeeld. Kunstgras is daarvoor de oplossing. Een minimum aan onderhoud, in bijna alle omstandigheden vlot bespeelbaar en met een garantie op aangenaam speelcomfort.

Welk terrein?

Samen met de experts van de firma Scheerlinck opteert KVK Tienen voor een kunstgras tapijt van de Belgische fabrikant Lano Sports. De Profoot MXSi TLT 45mm is een revolutionaire voetbalmat van de nieuwste generatie, volgens de FIFA normen. Het tapijt wordt onder andere gebruikt in het voetbalcentrum Neerpede van RSCA Anderlecht en op het trainingscentrum van Standard Luik. Het tapijt verkreeg bovendien het Quality PRO-certificaat van de RU Gent.

Stéphane Boillat, verantwoordelijke infrastructuur van RSCA op de website van Lano Sports:

"De kwaliteit is subliem, vooral de bal bots en schokdemping zijn werkelijk ongezien en voldoen aan de normen van de UEFA en de FIFA. Daarnaast speelde ook het ecologische aspect een grote rol. De gezondheid van onze spelers is namelijk prioritair.  We wilden de eventuele risico's door het gebruik van rubber of andere synthetische materialen vermijden. Van alle overwogen bedrijven en producten beantwoordde de invulling met biologische kurkeik, het beste aan al onze criteria."

Een filosofie waar KVK Tienen zich 100% bij aansluit. Invulling met kurk en niet met rubber. De gezondheid van onze kids komt zonder discussie op de eerste plaats.

Het project plaatst KVK Tienen en de andere clubs in de regio aan de top op het vlak van veld accommodatie voor minstens 10 jaar. Het is een motiverende factor voor het hele voetbal in de regio, zeker het jeugdvoetbal dat maximaal zal kunnen gebruik maken van het kunstgras.

Het project zorgt er ook voor dat onze kids en de eerste elftallen helemaal kunnen inzetten op een technisch en verfijnd type voetbal.

Moet het veld ook onderhouden worden en hoe lang gaat het mee?

Het kunstgrasveld heeft minimaal onderhoud nodig. Eén keer per week met een tractor het strooisel (kurk) harken en gelijk verdelen. De levensduur van een kunstgrasveld (het tapijt) is berekend op 10 à 12 jaar. Dat is de garantie van de fabrikant. Met normaal gebruik en voldoende onderhoud, moet het pas na meer dan vijftien jaar vervangen worden.

Waar komt het kunstgrasveld precies?

Het terrein komt in het Bergéstadion, het hoofdterrein van KVK Tienen.

Het stadion zal het kloppende hart worden van onze vereniging. Een locatie in een modern stadion. Daarnaast zal ook T-Soccer City, het overkoepelende jeugdvoetbalproject de accommodatie gebruiken.

Speelt iedereen altijd op kunstgras?

We streven naar een optimaal gebruik van het terrein. Maar niet iedereen zal altijd trainen op kunstgras. We trainen en spelen ook nog wedstrijden op natuurgras in Oorbeek, dus een goeie mix is belangrijk.

Wie speelt er allemaal op het kunstgras in het Bergéstadion?

KVK Tienen is de thuisclub in de infrastructuur van het Bergéstadion.

Met de stad is overeengekomen dat 30% van de tijd tussen 18u en 22u gereserveerd kan worden door andere teams in Tienen tegen een sociale prijs. In dat kader lopen er momenteel al gesprekken met een veteranenteam dat op vrijdagavond de accommodatie wil gebruiken.

Daarnaast stelt de club overdag de terreinen open voor gebruik door de scholen in Tienen en zal op woensdag het jeugdproject T-Soccer City gebruik kunnen maken voor extra opleiding en wedstrijden.

Hoe betalen we dit allemaal?

KVK Tienen heeft met de stad een cocreatie-project opgezet.  De stad zorgt voor de basis subsidie, de club betaalt mee.

Voor KVK Tienen betekent het concreet dat de club gedurende 10 jaar een vast bedrag inschrijft voor de afbetaling van het project.

Dat bedrag is gelijk aan het bedrag dat nu jaarlijks wordt gespendeerd aan de aanleg en herstel van natuurgrasvelden. Met andere woorden, dat bedrag is er sowieso elk jaar.

Waarom doneren?

Omdat de club je na aan het hart ligt en omdat je het project van KVK Tienen 100% wil steunen. Je zoon of dochter, je kleinkinderen, of kids die je kent beleven een fijne opleiding bij KVK. En jij kan daar een belangrijke steun zijn in het opdrijven van de kwaliteit.

Waarom investeren via de obligatielening?

Omdat de club je na aan het hart ligt en omdat je een heel mooie return krijgt. Het bruto rendement is hoog: 5%. Meer dan menig spaarproduct bij de bank.

 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

FC Landen
KVK Tienen
za. 29 juli 2017
19.00 uur - oefenwedstrijd


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweedeprovincialer Averbode-Okselaar met 0-3. Blockx (2x) en Bourazma scoorden na de rust. Trainer Geysenbergh experimenteerde met twee onuitgegeven elftallen voor en na de pauze. Zaterdag trekt KVK Tienen naar tweedeprovincialer Landen. Die wedstrijd wordt afgetrapt om 19 uur.
 
26/07/2017

KVK Tienen trok richting KFC Houtvenne, een ploeg uit de derde amateurklasse, voor de tweede wedstrijd in de oefencampagne. KVK begon goed aan de wedstrijd met een drietal testers in de basis. Pajaziti trapte de bal na tien minuten op aangeven van tester Telles voorbij doelman Dupont. Houtvenne liet echter niet toe dat de bezoekers vlot afstand namen. Er werd af en toe stevig gebikkeld. Na de pauze kwamen Eboigbe, Marchoul, Alexander Vos en Keita enkele keren dicht bij de 0-2, maar het extra Tiense goaltje kwam er niet. Grancea (buikspieren) en Haroun (tweede keer vader) waren niet van de partij. Trainer Geysenbergh is blij met wat zijn spelers tonen bij het begin van de oefencampagne: 'De nieuwkomers ontgoochelen niet, al moeten sommige jongens nog wat wennen aan het hogere tempo. Ook de afwerking in de tweede helft kon nog een stukje beter, maar sommige jongens hebben nog wat trainingsarbeid voor de boeg. Het blijft de bedoeling de groep nog aan te vullen met een linksachter.' Woensdag voetbalt Tienen op het veld van Averbode-Okselaar. Aftrap om 19.30 uur.

22/07/2017
KVK Tienen opende de oefencampagne voor het nieuwe seizoen met een wedstrijd op het veld van tweedeprovincialer VC Bekkevoort. Tom Blockx vond voor de pauze twee keer de weg naar doel. Carton deed er na de rust nog eentje bij. De milderde met een knappe vrije trap voorbij doelman Hannes.  Nieuwkomer Marchoul en Diouck (2x) konden het Tiense overwicht in doelpunten omzetten. Bekkevoort zette vanop de stip de 2-6-eindstand op het scorebord. Bij KVK Tienen verscheen ook Macky Eboigbe aan de aftrap. Hij kwam toch tot een overeenkomst met de club. Ook een viertal testers konden zich tonen. Grancea en Dirix bleven met lichte blessures aan de kant. Trainer Geysenbergh gaf de volledige spelersgroep speelgelenheid en toonde zich na afloop tevreden over het niveau, ook  al waren grote conclusies logischerwijs voorbarig.
 
20/07/2017

KVK Tienen voetbalt in het seizoen 2017-2018 thuis opnieuw op zondagmiddag. Tot 16 augustus bestel je een abonnement extra voordelig! Ontdek de diverse opties.

16/07/2017

Op maandag 10 juli blaast trainer Rudi Geysenbergh een eerste keer verzamelen voor het nieuwe seizoen. Om 18.30 uur is een eerste training op het oefenterrein Berberendael achter het Bergéstadion gepland.

08/07/2017

We zijn er bijna. Maar nog niet helemaal: onze obligatielening voor de aanleg van het hoogwaardige kunstgrasveld loopt uitstekend. Ons doel is bijna bereikt! Omdat er nog een aantal vragen zijn van personen die interesse hebben om op deze obligatielening in te tekenen, organiseren we een tweede infosessie op dinsdag 11 juli om 20 uur in het Bergéstadion.

05/07/2017

Doelman Wouter Nijsen komt over van Esperanza Pelt en tekent een contract voor één seizoen als doublure van doelman Arthur Hannes. Daarvoor speelde de 20-jarige doelman hij bij Lommel United. Ook de 19-jarige verdediger Bo Rochus onderschreef een overeenkomst voor één seizoen. Hij komt over van Sporting Hasselt en voetbalde eerder bij Oosterzonen en Visé. Welkom Wouter en Bo!

10/06/2017

De eerste training van het nieuwe seizoen is gepland op maandag 10 juli. De technische staf werkt ondertussen verder aan een evenwichtige uitbouw van de spelerskern. Onder meer een linksachter en een middenvelder staan nog op het vervanglijstje.

10/06/2017

Supporters allen op post voor de barragewedstrijd voor het behoud in de tweede amateurklasse op het veld van KSV Bornem nu zondag 7 mei om 15 uur! Om zeker te zijn van het behoud en niet afhankelijk te zijn van de debatten in de hogere reeksen moet KVK deze wedstrijd winnen. Alle gele kaarten worden kwijtgescholden zodat er niemand geschorst is voor deze partij!

02/05/2017

KVK Tienen kwam tot een overeenkomst met aanvaller Mo Keita van TW3000. Vele clubs hengelden achter de goalgetter van de derdeprovincialer uit Tielt-Winge. KVK Tienen is dan ook blij het volgende seizoen te kunnen rekenen op de diensten van de beloftevolle aanvaller. Hij tekent een contract voor één seizoen.

28/04/2017