Wedstrijdverslagen U15S Printervriendelijke versie

KVK Tienen - KV Mechelen : 3 - 3
 
Zonder echt goed te voetballen hebben we de hele wedstrijd gedomineerd maar Mechelen was veel efficienter voor doel als onze van onze jongens .
 
SK Lierse - KVKT  : 3 - 1
 
Vanaf de eerste minuten toonden onze jongens teveel respect voor de gasten van Lier die zonder goed te voetballen na een fout in onze verdediging op voorsprong kwamen De eerste helft verloop volledig gelijkwaardig rustand 1 - 0
 
De tweede helft begonnen we op een hoger tempo te spelen en onze suikerboys domineerden de zogezegde topspelers van Lierse Die bleven steeds met 10 man achter de bal en konden zo stand houden.

We creeerden talrijke kansen, een shoot van Nicolas belande tegen de paal (die trilt er nu nog steeds van) daarna trof Svevo de lat.
Zoals reeds meerdere malen dit seizoen gingen de kansen er bij ons niet in en na een botsing tussen twee van onze verdedigers ging de bal in onze doel: 2 - 0.

We lieten het hoofd echter hangen en gingen met nog meer inzet spelen, brachten mooi voetbal, kregen veel kansen maar de bal wou er niet ons tot het bij Svevo dan toch lukte : 2-1 Lierse begon nu echt paniekvoetbal te spelen, maar bij uitwedstrijden moet je ook steeds opletten voor de ref.

Een zware fout op Enzo wordt niet gefloten waardoor de snelle spits van Lierse kan doorgaan een de 3 - 1 komt op het bord. Tot het eindsignaal bleven onze jongens proberen maar scoren lukt niet meer. Toch een dikke proficiat voor de ganse ploeg voor u inzet en het mooie spel. Jullie waren de beste ploeg.
 
KV Kortrijk - KVK Tienen: 4 - 1
 
Een ding was duidelijk, onze jongens hadden de kwaliteit om deze match te winnen, maar elk foutje werd meteen afgestrafd door een doelpunt. Zonder een echt kansen te creeren komt Kortrijk zo 2 - 0 voor. Toch verliezen we de moed niet en komen via Svevo terug op 2 - 1.

Hierna begint een nooit geziene show, echter niet van de spelers maar wel van de ref Steeds wanneer Tienen voor gevaar drijgt te zorgen ziet hij wel ergens een fout.

Zelfs een aantal supporters van Kortrijk die in onze buurt staan vinden het schandalig.Bij de 3-1 komt de ref zelfs naar de dugout van Tienen gelopen met gebalde vuisten en een smole op zijn gezicht. Hiertegen konden we echt niets beginnen en de uiteindelijk 4de goal is sterk overdreven.
 
Voetbal is een spel en zou steeds plezant moeten blijven. Wat we vandaag echter gezien hebben hoe de ref onze spelers benaderde grenst aan het ongelooflijke.
 
Eindstand 4 - 1

KVK Tienen - FCV Dender EH : 7 -2
 
Al na 30 seconden staat het  0 - 1. Jongens, de wedstrijd begint bij het eerste fluitsignaal Gelukkig waren we nadien wel snel wakker en speelden we op een vrij hoog niveau Na 5 minuten stond de 2-1 al op het bord, eerst een penaltydoelpunt van Steven na een duidelijk duwfout en nadien een mooie actie afgerond door Kristof.
 
De spelers van Dender hadden deze inzet van onze jongens zeker niet verwacht na de, voor ons teleurstellende heenwedstrijd We hielden het gaspedaal stevig ingedrukt en op de 20'werd het 3-1 via Svevo. 10 minuten ronde Jarne een nieuwe, snelle actie af.
 
Rustand 4 - 1
 
Tienen begon op dezelfde manier aan de tweede helft en we scoorden al meteen via Kristof 5-1 Onmiddellijk daarna werd Kristof opnieuw op doel afgestuurd maar de keeper had een vuile tackle in gedachten. Resultaat, Kristof van het veld en slechts geel voor de keeper.

Dender grijpt nu naar alle middelen om ons uit het ritme te krijgen. Toch kan Loren de 6-1 op het bord brengen Even later is Svevo alleen door en wordt op zijn beurt door de doelman tegen de grasmat gewerkt. Ditmaal wel rood voor de keeper en penalty voor ons.

Fabio, de winnaar van de penaltycup mist de kans op 7-1.

Even later scoorde Tom met een afstandschot dan toch ons zevende doelpunt. In de slotminuut als de concentratie volledig weg is, ook bij onze keeper kan Dender een tweede keer scoren (Kan gebeuren)
 
Proficiat jongens, de lessen en oefeningen die jullie krijgen op training werden nu ook eens allemaal in de wedstrijd getoond. Dit is een hele voldoening voor de trainer die steeds probeert positief met jullie om te gaan Zo komt er wederzijds respect en kunnen we nog veel mooie dingen verwachten.

Bedankt jongens.
 
Eindstand 7 - 2
 
Ol. Charleroi - KVK Tienen : 1-3
 
Bijna de perfecte wedstrijd, veel kansen voor onze jongens die door mooie, technisch en snel voetbal Charleroi domineerden.
de eerste heft een inzet,techniek voetbal brengen ,0 - 1 door Glenn Diels ( via een perfect samen spel en einde individuel 1-0 door een mooie combinatie en schitterde aktie van Glenn Diels.

Ook het tweede doelpunt was van Glenn na een prachtige aktie van Sacha.

Een kleine fout achteraan werd weer onmiddellijk afgestraft 1 - 2 maar direkt daarna zorgde Loren weer voor een grotere marge.
 
Rustand 1 - 3
 
De tweede helft bleven onze suikerboys de wet dicteren en een hele hoop mooie kansen bij mekaar voetballen.
De keeper van Charleroi was echter subliem en wij waren ook een beetje te veel uit op persoonlijk succes.
 
Eindstand 1-3
 
De uitslag had misschien wel 1-15 kunnen zijn. Das niks jongens, we kunnen de goals beter opsparen voor tegebn Brussels.
Zij kregen slechts 4 goals tegen en konden al 75 keer scoren. Go for it jongens, jullie kunnen dat !!
 
Proficiat jongens!

Trainer Vincent
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure