UEFA's VW Hamme - KVK: 1-5 Printervriendelijke versie

Na meer dan twee weken zonder wedstrijd, was het woensdag opnieuw tijd voor een competitiematch. De tegenstander voor de Tiense Uefa’s was het Oost-Vlaamse Hamme.
 
Tienen begon vol vertrouwen aan de wedstrijd. Na vijf minuten kregen ze een eerste goede kans. Nicolas gaf een kort balletje tot bij Jens. Zijn schot belandde maar net naast de doelpaal. Kort hierop slingerde Mike een vrije trap, na een fout op Lennert, het strafschopgebied in. Thomas knikte de 0-1 binnen na slechts negen minuten.
 
Hamme probeerde te reageren maar kwam niet verder dan een zwak afstandsschot. Tienen zette vervolgens nog wat meer druk. Ze creërden gevaar uit stilstaande fases maar kwamen hieruit niet onmiddellijk tot een tweede doelpunt. In de 25e minuut was het wel raak. Nadat Mike net voor het zestienmetergebied werd neergehaald, plaatste hij zijn vrije trap perfect op Lennerts hoofd. Die kopte zo de 0-2 beheerst binnen.
 
Ook in de volgende minuten kwam het meeste gevaar van Tiense zijde. Nicolas trapte onder andere een bal op de paal. Toch kon Hamme er in de 39e minuut 1-2 van maken. Maar nog geen minuutje later stond het al 1-3. Lennert maakte zijn tweede doelpunt van de wedstrijd na een inworp van Thomas. Met deze stand gingen we ook de rust in.
 
Ook de tweede helft startte erg goed voor onze jongens. Binnen de minuut stond de 1-4 op het scorebord. Mike gaf de bal op links goed mee met Nicolas. Die stormde op de doelman af en werkte de bal knap in de rechterhoek. Even later kwam Lennert in aanraking met de doelman en moest het veld geblesseerd verlaten. Hamme profiteerde hiervan om even druk te zetten, maar kwamen niet tot scoren. Simon B. kwam daarna Lennert vervangen.
 
Tienen bleef het betere spel leveren en Hamme kwam niet tot een degelijke aanval. Jens maakte er in de 65e minuut met een mooie lobbal over de doelman 1-5 van. Hamme kwam nog maar amper in de buurt van het Tiense doel.
 
Op het einde kreeg Tienen nog enkele goede kansen. Zo leek Kevin de bal nog tussen de palen te trappen, maar de bal rolde net naast het doel. Dimitri trapte iets later een vrije trap het doelgebied in. De bal belandde in hoekschop en Kevin zwierde die vervolgens voor doel. Toms schot vloog naast het doel.. De match eindigde zo op een 1-5 overwinning voor onze jongens.
 
Een duidelijke en verdiende overwinning voor de Tiense Uefa’s. Dit moet vertrouwen geven om de laatste weken van het seizoen mooi af te sluiten. Zaterdag wordt er een oefenmatch gespeeld tegen FC Luik.
 
KVK Tienen: Svein, Thomas Hendrickx, Amardeep Singh, Simon Van Gucht, Kevin Vanderstukken, Lennert Vanherberghen (57’ Simon Beuls), Wouter Hias, Mike Deverdenne (75’ Lukas Velaers), Tom Simons, Jens Winnen (69’ Dimitri Gregoir), Nicolas Das Tavares Neves.
 
Verslag: Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure