UEFA's KVSK United – KVK: 2-0 Printervriendelijke versie

Dit weekend werd er gespeeld op het veld van KVSK United, de leider in de rangschikking. De Tiense Uefa’s, die momenteel op een 3e plaats staan, waren vol vertrouwen om het de tegenstander knap lastig te maken.
 
KVSK vloog er onmiddellijk in en kreeg twee goede kansen waarvan één op de lat belandde. Tienen kon dit niet laten gebeuren en besloot om een tandje bij te steken. Een eerste kans kwam er voor Thomas, die een voorzet van Tom vanop links voorlangs schoot. Even later plaatste Tom zijn hoofd tegen de bal na een corner, maar de doelman was attent. Tienen begon steeds meer druk te zetten en KVSK kon dit maar moeilijk opvangen. Lukas gaf de bal mee met Jens die op doel schoot. De Lommelse doelman werkte de bal in hoekschop. Daaruit kreeg Lukas de bal opnieuw in zijn bezit, maar mikte over.
 
Tegen het einde van de eerste helft was er nog steeds geen doelpunt gevallen voor de bezoekers, alhoewel ze mooi voetbal brachten en KVSK er amper aan te pas kwam. Net voor rust gaf Glenn de bal voor tot bij Jens. Hij schoot goed op doel, maar de bal belandde naast. Ook KVSK kreeg juist voor affluiten nog een kans. Maar ook zij slaagden er niet in te scoren na 45 minuten.
 
Bij het begin van de tweede helft kreeg KVSK opnieuw een degelijke kans.Maar Kevin V.C. hield de bal uit het doel. Wat later kwam de thuisploeg wel tot scoren waardoor onze jongens op zoek moesten gaan naar de aansluitingstreffer. Maar nog geen minuutje later werd het opnieuw gevaarlijk voor het Tiense doel. Kevin V.C. kon de bal nog net wegtikken. Enkele minuutjes later zorgde Jens bijna voor de gelijkmaker. Net voor de doellijn werd de bal weg gewerkt door een Lommelse verdediger. De druk kwam opnieuw van Tienen. Lennert en Mike schoten op doel, maar mikten beide over.
 
Met nog 10 minuten op de klok begon de tijd stilaan te dringen. Ook de talloze corners die Tienen verwierf, leverden niks op. Tom kreeg de 86e minuut nog rood na een tackle op een tegenspeler. Toch bleven onze jongens er voor gaan. Zo kopte Lennert nog op doel uit een corner van Mike, maar een doelpunt kwam er niet. KVSK maakte er in de allerlaatste minuut nog 2-0 van waardoor Tienen met lege handen naar huis moest.
 
Ondanks het verlies mag Tienen toch tevreden zijn over het geleverde spel en de inzet. Volgende week zijn de jongens vrij voor de competitie, maar over 2 weken wordt er thuis gespeeld tegen nieuwkomer in 2e klasse Geel.
 
KVK Tienen: Kevin Van Cutsem, Wouter Hias, Amardeep Singh, Thomas Hendrickx, Kevin Vanderstukken, Lennert Vanherberghen, Glenn Neven, Lukas Velaers (87’ Dimitri Gregoir), Mike Deverdenne, Tom Simons, Jens Winnen.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure