UEFA's KVKT - Lierse SK: 0-0 Printervriendelijke versie

Deze week speelden de Tiense Uefa’s thuis tegen Lierse. Die hadden vorige week een overwinning geboekt tegen KVSK United en kwamen dus met volle moed afgezakt naar Kumtich.
 
In het begin van de wedstrijd probeerde Lierse onmiddellijk druk te zetten. Toch was het Tienen die als eerste een goede kans kon creëren. Kevin gaf de bal voor doel en Jens kon zijn hoofd tegen de bal plaatsen. Jens stond echter buitenspel, dus ging de kans niet door. Even later kon Glenn de bal in de volley op doel trappen uit een vrije trap van Thomas. Hij plaatste de bal net naast. Lierse werd nadien even gevaarlijk maar Cas kon de bal wegboksen. Nog geen minuutje later schoot Dimitri op doel maar miste net. In het laatste kwartier wisselden de kansen voor beide ploegen elkaar af. Maar zowel Tienen als Lierse slaagden er niet in om op voorsprong te komen. Net voor rust ging een Lierse-speler nog alleen op Cas af, maar hij kwam sterk uit en kon de bal wegwerken.
 
Na de rust lag de match een tijdlang op slot en werden er weinig kansen tot stand gebracht. De Lierse-trainer besloot dat het tijd was voor enkele frisse mannen en voerde 3 wissels door. Ze waren duidelijk op zoek naar een goal maar dit liet Tienen niet gebeuren. Er werd hard gewerkt en goed verdedigd door onze jongens. Tienen nam stilaan terug het heft in handen. Tom kon een schot op doel afvuren en ook Jens kon zijn hoofd nog is tegen de bal plaatsen na een vrije trap van Lucas. Helaas werd er niet gescoord. Maar ook Lierse slaagde er niet om te scoren. Ze kregen wel nog een gevaarlijke kans, maar de Lierse-speler mikte de bal op de paal. Tienen zette nog een mooie aanval op met Dimitri en Tom maar de doelwachter was paraat. Op het einde schoot Jens de bal nog over en kopte Thomas nog naast na een corner van Mike. Er werd niet meer gescoord en het bleef dus 0-0.
 
Het was een moeilijke match maar Tienen kon op karakter nog een verdiend punt binnenhalen. Volgende week staat Doornik op het programma.
 
KVK Tienen: Cas Vervaeren, Wouter Hias, Amardeep Singh, Thomas Hendrickx, Kevin Vanderstukken, Lucas Velaers, Glenn Neven, Dimitri Gregoire, Mike Deverdenne, Tom Simons, Jens Winnen.
 
Verslag: Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure