UEFA's KVK - Virton: 2-2 Printervriendelijke versie

Na de overwinning van vorige week in Namen stond deze week Virton op het programma. Virton had vorige week een nederlaag geleden tegen KVSK United en kwam dus naar Tienen om punten te pakken.
 
Onder een stralend zonnetje werd om 15u stipt de aftrap gegeven te Kumtich. Tienen begon sterk en zette de eerste 15 minuten stevig druk. Wouter zette voor vanop rechts maar Jens kon net niet bij de bal. Nog geen minuutje later kreeg Jens de bal wel in zijn bezit maar kon niet stevig afdrukken. Virton kwam stilaan meer opzetten en slaagde erin om enkele kansen bijeen te sprokkelen.
 
Tienen reageerde met enkele aanvallen maar werd vaak afgestopt door enkele drieste tackles van de Virtonse verdedigers. Daardoor kreeg Tienen enkele goede kansen uit de daaropvolgende vrije trappen. In de 32e minuut gaf Thomas een vrije trap vanop eigen veld en kon Mike de bal simpel binnen trappen. Enkele minuten later had Virton nog een gevaarlijke kans maar het leverde niets op voor de bezoekers. Op het einde van de eerste helft gaf Lennert nog een goede voorzet vanop links maar KevinV. of Mike slaagden er niet in de bal in doel te werken.
 
In de tweede helft nam Virton de eerste 10 minuten in handen maar Kevin V.C. wist zijn netten schoon te houden. Na een lelijke fout op Kevin V. net voor het strafschopgebied zette Lennert zich achter de bal om de vrije trap te nemen die de doelman nog net in corner kon werken. Mike nam de corner en Thomas kopte de bal recht op de keeper. Even later maakte Tom een mooie actie maar werd neergelegd in het strafschopgebied, penalty! Mike plaatste zich achter de bal en maakte zijn 2e doelpunt van de namiddag.
 
Amper 5 minuten later kreeg ook Virton een penalty nadat Kevin V.C. een speler al dan niet foutief neerlegde. Het werd 2-1. Tienen liet het hoofd niet hangen en ging op zoek naar de 3-1. Glenn slingerde de bal voor doel maar Mike kopte over. De rechtmatige speeltijd zat erop maar er werden nog enkele minuten bijgeteld omdat Kevin V.C. verzorging nodig had gehad. Tienen kreeg het deksel op de neus in de blessuretijd. Uit een corner maakte Virton er 2-2 van.
 
Jammer van die late gelijkmaker maar dit kan volgende week worden rechtgezet tegen Waasland.
 
Opstelling: Kevin Van Cutsem, Wouter Hias, Amardeep Singh, Thomas Hendrickx, Lennert Vanherberghen, Tom Simons, Glenn Neven, Lukas Velaers (45’ Simon Van Gucht)(85’ Ramazan Kociakoglu), Mike Deverdenne, Kevin Vanderstukken (74’ Yannick Schepmans)
 
Verslag Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure