UEFA's KVK - Ol. Charleroi: 0-0 Printervriendelijke versie

Een drukke week, met drie wedstrijden op acht dagen, voor de Tiense Uefa’s. Dit weekend was de tegenstander OC Charleroi, een middenmoter uit de reeks. In de heenwedstrijd werd er met 1-2 van hen gewonnen.
 
Tienen begon goed aan de wedstrijd. Toch kwam Charleroi als eerste met een scherpe kans. Een goed geschoten vrije trap moest door Kevin V.C. overgetikt worden om een doelpunt te vermijden. Wat later kreeg niemand een voet tegen Mikes vrije trap en rolde de bal naast.
 
Een mooi opgezette aanval waarbij Mike de bal voorgaf tot bij Glenn rechts van het doel, resulteerde niet in een doelpunt. De voorzet van Glenn werd door de Charleroi-verdediging in hoekschop gewerkt. Nog geen minuutje later kopte Lennert op doel, de bal werd opnieuw ontzet door de verdediging.
 
Vervolgens kreeg een tegenstrever een goede schietkans, maar mikte zijn schot over. Thomas leverde daarna een vrije trap bij Kevin V. op links af. Hij zwierde de bal voor doel, maar niemand kreeg de bal tegen de netten.
 
Kort voor de rust creërde Tienen nog gevaar. Na een goede aanval belandde de bal in hoekschop. Die werd doorgekopt en kwam bij Mike terecht. Hij gaf de bal opnieuw voor doel, maar de doelman was alert en zat er goed tussen. Bij de rust stond de 0-0 op het bord.
 
De trainer voerde onder de rust twee wissels door. Invaller Nicolas passte tot bij Lennert in het centrum, zijn schot zoefde naast de doelpaal. Kort daarop moest Kevin V.C. zijn vuisten gebruiken om een schot van de tegenstander weg te boksen.
Het eerste gedeelte van de tweede helft verliep gelijk opgaand. In de 65e minuut zorgde Tienen voor gevaar voor het doel van Charleroi. Jens slingerde zijn hoekschop voor doel en er ontstond wat geharrewar in het doelgebied. Thomas’ schot werd afgeblokt en de afvallende bal belandde bij Kevin V. Die bracht de bal uiteindelijk nog tot bij Glenn, maar opnieuw zat er geen doelpunt in.
 
Charleroi ging het vervolgens met enkele doelgerichte afstandsschoten proberen, al slaagden ze er niet in de bal binnen het doelkader te plaatsen. Kort hierop belandde een vrije trap van Charleroi in de muur. Het schot dat daarna volgde spatte uiteen op de dwarsligger.
 
Nadien kwamen geen van beide ploegen nog tot een aardige doelkans. Enkel in de laatste minuut werd het nog even warm voor de Tiense Uefa’s, toen een Charleroi-speler de bal op doel trapte. Zijn poging schoof maar net naast de paal. De wedstrijd eindigde zo op 0-0.
 
Ondanks het gelijkspel behouden onze jongens de derde plaats in het klassement. De volgende wedstrijd wordt zaterdag gespeeld op het veld van KV Kortrijk.
 
KVK Tienen: Kevin Van Cutsem, Wouter Hias, Amardeep Singh, Thomas Hendrickx, Jean-Phillipe Danneel (45’ Tom Simons), Glenn Neven, Simon Beuls (45’ Nicolas Das Taveres Neves), Lennert Vanherberghen, Mike Deverdenne (71’ Simon Van Gucht), Kevin Vanderstukken, Jens Winnen.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure