UEFA's KVK - OH Leuven: 3-1 Printervriendelijke versie

Dit weekend stond er voor de Tiense Uefa’s de match tegen OHL geprogrammeerd. Onze spelers waren erg gemotiveerd voor deze ontmoeting met de streekgenoten.
 
Tienen startte de match erg goed en nam onmiddellijk de bovenhand. Jens P. maakte de actie op rechts en zwiepte de bal voor doel. Mike nam de bal vervolgens mooi aan, kapte zijn man uit en plaatste de bal naast de keeper binnen. Een 1-0 voorsprong na slechts 6 minuten.
 
Onze jongens draaiden de gashendel nog wat meer open en drukten door. Zo stond het na 11 minuten al 2-0 voor de thuisploeg. Doelpuntenmaker van dienst was Kevin V. Hij draaide sterk weg van een OHL-verdediger en trapte de bal hierna fraai tussen de palen.
 
Maar de Tiense honger was nog niet gestild. Op het kwartier leverde Mike de assist voor het 3e doelpunt. Met een lage volley trapte Thomas overtuigend de bal in de verre hoek. Zo viel de wedstrijd al snel in zijn beslissende plooi.
 
OHL probeerde een kans te creëren maar kwam niet verder dan enkele magere pogingen. Tienen leverde het betere spel en OHL kwam er amper aan te pas gedurende de eerste helft. Net na het half uur trapte Jens P. stevig op doel, ditmaal wist de Leuvense doelman de bal wel uit zijn doel te houden.
 
Wat later plaatste OHL een aanval op het Tiense doel, maar Cas kwam goed uit en voorkwam zo een doelpunt. Net voor de rust gaf Dimitri een mooie verre bal tot bij Kevin V. in het centrum, zijn schot zoefde net naast. We gingen de rust in met de 3-0 voorsprong.
 
Na de rust leek OHL beter uit de kleedkamer te komen. In de 52e minuut ging een speler op het Tiense doel af. Cas kwam uit doel maar werd gelobd en zo kwam Leuven op 3-1. De bezoekers kwamen meer en meer in de match maar een 2e doelpunt volgde niet onmiddellijk.
 
Tienen probeerde daarna om hun voorsprong opnieuw uit te breiden. Glenn legde de bal links tot bij Kevin V. Die schoot op doel, maar kwam niet tot scoren. Rond het halfuur slingerde Thomas een vrije trap in het strafschopgebied. Jens kopbal hierop ging net over het doel.
 
Enkele minuten later passte Glenn de bal vanop rechts tot bij Jens P. Die slingerde de bal het zestienmetergebied in. Jens W. kon zijn hoofd net niet tegen de bal plaatsen. Dicht bij het einde gaf Glenn de bal mooi mee met Nicolas. Zijn schot vloog rakelings over het doel. Zo werd de match afgerond met een 3-1 overwinning.
 
Een oververdiende overwinning voor de Tiense Uefa’s waarbij er vooral in de eerste helft sterk gespeeld werd. Volgende week staat een verre verplaatsing tegen Virton op het programma.
 
KVK Tienen: Cas Vervaeren, Wouter Hias, Amardeep Singh, Thomas Hendrickx (82’ Nicolas Tavares Das Neves), Dimitri Gregoir, Glenn Neven, Lennert Vanherberghen, Mike Deverdenne, Jens Polfliet, Kevin Vanderstukken, Jens Winnen.
 
Verslag: Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure