UEFA's KVK - Namen: 5-0 Printervriendelijke versie

Op woensdag kregen de Tiense Uefa’s het Waalse Namen op bezoek. Op verplaatsing werd er aan het begin van het seizoen met 0-3 cijfers van hen gewonnen.
 
De match begon heel erg goed voor onze jongens. Na slecht twee minuten stond de 1-0 al op het scorebord. Jens passte de bal op links tot bij Mike. Die wist de doelman makkelijk te omzeilen en trapte op doel. Nicolas was goed gevolgd en liep de bal tegen de netten.
 
Tienen ging verder op zijn elan en maakte er niet veel later 2-0 van. Het doelpunt ontstond uit een hoekschop van Mike,waarbij Tom de bal knap binnen knikte. Kort daarop maakte Tom bijna zijn tweede doelpunt van de avond. Na een slechte uittrap van de Naamse doelman belandde de bal in Toms voeten. Hij aarzelde niet en schoot op doel, maar de bezoekende doelman kon de bal nog net op tijd wegtikken.
 
Na een kwartier spelen kwam Namen voor het eerst in de buurt van het Tiense doel. Een vrije trap werd door een Namen-speler rechtstreeks op doel getrapt. Moreno dook naar de juiste hoek en pakte de bal. Enkele minuten later kreeg ook Tienen een vrije trap. Kevin V. kwam goed ingelopen op Mikes bal en kopte op doel. Zijn poging vloog echter naast.
 
Jens en Mike probeerden het wat later allebei met een schot, maar de doelman zat er steeds goed tussen. Een schot van een Namen-speler vloog over het doel. Kort voor de rust kregen de bezoekers een corner. De bal werd doorgekopt en vervolgens op doel gekopt, maar belandde in de handen van Moreno. Bij de rust stond het verdiend 2-0 voor de thuisploeg.
 
Ook na de rust nam Tienen de overhand in de wedstrijd. Kevin V. passte de bal vanop links tot bij Jens in het centrum, zijn schot zoefde naast de doelpaal. In de 56e minuut legde Jens de 3-0 binnen, de assist kwam van Nicolas op rechts. Namen kon moeilijk reageren en Tienen bleef het betere voetbal leveren. Een minuutje later maakte Tom de actie op rechts. Hij leverde de bal bij Nicolas af, die de 4-0 tussen de palen trapte.
 
De tweede helft verliep verder in dezelfde lijn van de gehele wedstrijd. Simon B. kopte de bal op de dwarsligger uit een vrije trap van Mike. Het vijfde doelpunt was bijna een kopie van het vierde. Opnieuw maakte Tom de actie op rechts en kon Nicolas de bal binnen leggen. Met nog tien minuten op de klok schoot Tom nadien stevig op doel, maar mikte op het doelkader.
 
Namen kreeg in de slotfase nog een kopkans uit een hoekschop, maar kwam niet tot scoren. De allerlaatste kans was voor Tienen. Mike mikte een vrije trap, nadat hij zelf was neergelegd voor het strafschopgebied, mooi in de kruising. De Naamse doelman wist de bal echter nog weg te tikken met de vingertoppen.
 
De partij eindigde zo met een mooie 5-0 overwinning voor Tienen. Zaterdag wordt de laatste uitwedstrijd van het seizoen gespeeld. De match start om 10u30 op het veld van Verbroedering Geel.
 
KVK Tienen: Moreno, Simon Van Gucht, Amardeep Singh, Thomas Hendrickx, Kevin Vanderstukken (61’ Dimitri Gregoir), Simon Beuls (67’ Lukas Velaers), Wouter Hias, Mike Deverdenne, Tom Simons, Jens Winnen, Nicolas Das Tavares Neves.
 
Verslag door Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure