UEFA's KVK - KV Kortrijk 0-0 Printervriendelijke versie

KV Kortrijk, een goede middemotor maar ook gekend als een vrij stugge ploeg, dat was de tegenstander dit weekend voor de Tiense Uefa’s.
 
Wegens onstandigheden werd er voor 1 keer niet in Kumtich gespeeld, maar ging de thuismatch door op het veld van Grimde. Dit weerhield geen van beide ploegen om de wedstrijd scherp aan te vatten. Een Kortrijkse speler schoot al snel op doel maar de bal vloog ver over. Ook Dimitri probeerde het met een schot. De bezoekende doelman was alert. Kortrijk zette meer druk naarmate de eerste helft vorderde. De Tiense verdediging ving de Kortrijkse spelers echter perfect op. Tienen kreeg daarna een prima kans om op voorsprong te komen. Lukas legde de bal breed voor Dimitri op links. Die gaf voor en Tom zette zijn voet ertegen maar mikte over. Tegen het einde van de eerste helft nam Tienen het spel in handen. Jens schoot naast en ook toen Tom doorging op de keeper rolde de bal niet in het doel. Het stond 0-0 bij de rust.
 
Tienen besloot in de 2e helft om er onmiddellijk in te vliegen en op zoek te gaan naar een doelpunt. Bij een vrije trap van Thomas, plaatste Lennert zijn hoofd tegen de bal maar miste het doel. De druk werd steeds meer opgevoerd door de thuisploeg en Kortrijk kwam er niet meer aan te pas. In de 67e minuut slaagde Lennert erin de doelman de omzeilen maar de bal belandde in het zijnet. Een kwartier voor tijd werd het wel erg warm voor het Kortrijkse doel. Thomas zijn schot ging rakelings naast en ook uit de corner die daarop volgde, kwam er doelgevaar. De paal stond jammer genoeg in de weg voor Lennert.  Dimitri kopte nadien de bal nog goed door op een vrije trap, maar de netten bleven schoon. Een Tiens doelpunt hing in de lucht tot de scheidsrechter 5 minuten voor tijd besloot dat de wedstrijd afgelopen was. Hij maakte mogelijk een vergissing waardoor de match op 0-0 eindigde.
 
Alhoewel er misschien wel meer had ingezeten tegen dit verdienstelijke Kortrijk, werd er toch sterk gespeeld door de jongens. Volgende week staat er opnieuw een topper te wachten want dan trekken we naar KVSK United, de huidige nummer 1 in de rangschikking.
 
KVK Tienen: Cas Vervaeren, Wouter Hias, Amardeep Singh, Thomas Hendrickx, Kevin Vanderstukken, Lukas Velaers, Lennert Vanherberghen, Dimitri Gregoir, Mike Deverdenne, Tom Simons, Jens Winnen.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure