UEFA's KVK - Hannuit: 1-0 Printervriendelijke versie

De tegenstander voor de Tiense Uefa’s was dit weekend Hanuit. Geen competitiematch, maar wel een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Waalse tegenstander.
 
De wedstrijd startte vrij goed voor Tienen. Er werden onmiddellijk enkele kleine kansjes gecreërd, al slaagden onze jongens er nog niet direct in om ze af te werken. Na een klein kwartier zette Hanuit een aanval op, maar het schot werd afgestopt door de gelegenheidsdoelman Jens. Zowel Cas als Kevin V.C. hadden last van een blessure waardoor ze niet tussen de palen konden postvatten.
In de 18e minuut kon Amardeep de bal recuperen op het middenveld en zette sterk door op de linkerflank. Vervolgens leverde hij een mooie assist voor Kevin V. die de bal van dichtbij binnen legde. Een 1-0 voorsprong voor onze jongens.
 
Toen Jens de bal wat later ver uittrapte, belandde de bal in de voeten van Kevin D. Zijn schot belandde net naast het doel. Tienen bleef de kansen opstapelen. Zo slingerde Mike een vrije trap voor doel, maar Wouter kon net niet bij de bal. Wat later plaatste Kevin V. zijn hoofd tegen de bal na opnieuw een vrije trap van Mike, maar ook hier vloog de bal naast het doel.
 
Hanuit kwam maar moeilijk tot het creëren van doelkansen. Enkel uit stilstaande fases trachtten ze het Tiense doel te bestoken, maar Jens hield stevig stand. In de laatste minuten van de eerste helft ontstonden er nog enkele goede kansen voor Tienen. Het schot van Kevin V. werd overgetikt. Ook de vrije trap van Ruben werd door de bezoekende doelman uit de kruising getikt.
 
In de tweede helft kwam Hanuit maar amper tot aan het Tiense doel. Een Hanuit-speler probeerde het met een afstandsschot, maar miste het doel. Verder was het enkel Tienen die mogelijkheden kreeg om hun voorsprong uit te breiden.
 
Glenn stuurde via een mooie doorsteekpas  Kevin V. de diepte in, die de bal over het doel schoot. Tienen kreeg gedurende de tweede helft de ene hoekschop na de andere. Zo kon Kevin D. op doel koppen, maar kwam niet tot scoren.
 
Met nog een kwartier te spelen gaf Kevin V. de bal mee met Glenn, zijn schot trof de paal. Wat later probeerde Glenn het opnieuw na een hoekschop van Mike, maar de verdedigers van Hanuit waren bij de les en werkten de bal weg.
 
Het bleef uiteindelijk bij een 1-0 winst voor de Tiense Uefa’s. Geen al te eenvoudige partij, maar de wedstrijd kon toch met een overwinning afgesloten worden. Dinsdag wordt er opnieuw een vriendenmatch gespeeld, volgende zaterdag staat er de langverwachte wedstrijd tegen OHL op het programma.
 
KVK Tienen: Jens Winnen, Wouter Hias, Amardeep Singh, Simon Van Gucht, Ruben Claes, Kevin Deputter, Glenn Neven, Mike Deverdenne, Tom Simons (36’ Bert ), Kevin Vanderstukken, Joris.
 
Verslag door Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure