UEFA's KVK - Hannuit: 1-0 Printervriendelijke versie

De tegenstander voor de Tiense Uefa’s was dit weekend Hanuit. Geen competitiematch, maar wel een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Waalse tegenstander.
 
De wedstrijd startte vrij goed voor Tienen. Er werden onmiddellijk enkele kleine kansjes gecreërd, al slaagden onze jongens er nog niet direct in om ze af te werken. Na een klein kwartier zette Hanuit een aanval op, maar het schot werd afgestopt door de gelegenheidsdoelman Jens. Zowel Cas als Kevin V.C. hadden last van een blessure waardoor ze niet tussen de palen konden postvatten.
In de 18e minuut kon Amardeep de bal recuperen op het middenveld en zette sterk door op de linkerflank. Vervolgens leverde hij een mooie assist voor Kevin V. die de bal van dichtbij binnen legde. Een 1-0 voorsprong voor onze jongens.
 
Toen Jens de bal wat later ver uittrapte, belandde de bal in de voeten van Kevin D. Zijn schot belandde net naast het doel. Tienen bleef de kansen opstapelen. Zo slingerde Mike een vrije trap voor doel, maar Wouter kon net niet bij de bal. Wat later plaatste Kevin V. zijn hoofd tegen de bal na opnieuw een vrije trap van Mike, maar ook hier vloog de bal naast het doel.
 
Hanuit kwam maar moeilijk tot het creëren van doelkansen. Enkel uit stilstaande fases trachtten ze het Tiense doel te bestoken, maar Jens hield stevig stand. In de laatste minuten van de eerste helft ontstonden er nog enkele goede kansen voor Tienen. Het schot van Kevin V. werd overgetikt. Ook de vrije trap van Ruben werd door de bezoekende doelman uit de kruising getikt.
 
In de tweede helft kwam Hanuit maar amper tot aan het Tiense doel. Een Hanuit-speler probeerde het met een afstandsschot, maar miste het doel. Verder was het enkel Tienen die mogelijkheden kreeg om hun voorsprong uit te breiden.
 
Glenn stuurde via een mooie doorsteekpas  Kevin V. de diepte in, die de bal over het doel schoot. Tienen kreeg gedurende de tweede helft de ene hoekschop na de andere. Zo kon Kevin D. op doel koppen, maar kwam niet tot scoren.
 
Met nog een kwartier te spelen gaf Kevin V. de bal mee met Glenn, zijn schot trof de paal. Wat later probeerde Glenn het opnieuw na een hoekschop van Mike, maar de verdedigers van Hanuit waren bij de les en werkten de bal weg.
 
Het bleef uiteindelijk bij een 1-0 winst voor de Tiense Uefa’s. Geen al te eenvoudige partij, maar de wedstrijd kon toch met een overwinning afgesloten worden. Dinsdag wordt er opnieuw een vriendenmatch gespeeld, volgende zaterdag staat er de langverwachte wedstrijd tegen OHL op het programma.
 
KVK Tienen: Jens Winnen, Wouter Hias, Amardeep Singh, Simon Van Gucht, Ruben Claes, Kevin Deputter, Glenn Neven, Mike Deverdenne, Tom Simons (36’ Bert ), Kevin Vanderstukken, Joris.
 
Verslag door Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Sporting Hasselt
zondag 2 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Ontdek onze partnerbrochure