UEFA's KVK - Deinze: 1-0 Printervriendelijke versie

Woensdag stond er voor de Tiense Uefa’s de match tegen Deinze geprogrammeerd. In de heenwedstrijd trok Tienen aan het langste eind en won met 0-2. De match werd om 19u afgetrapt in Kumtich.
 
Tienen begon vrij goed aan de wedstrijd. De Oost-Vlaamse doelman bracht zichzelf al snel in de problemen toen hij een bal moest ontzetten. De bal kaatste tegen Kevin V. en vloog terug richting doel. De doelman slaagde er nog net in de bal te pakken.
Enkele minuten later maakte Kevin V. een mooie actie, maar zijn schot miste richting. Wat later schoot Jens op doel en kreeg hieruit een hoekschop. Deze werd in eerste instantie weggekopt maar de afvallende bal werd door Thomas nog op doel getrapt. Een doelpunt bleef voorlopig uit.
 
De wedstrijd viel wat stil, tot op het halfuur. Thomas gaf een verre bal op Kevin V., maar een Deinze-speler raakte de bal met de hand. De vrije trap van Jean-Philippe die hieruit volgde, belandde in de muur. Lukas gaf kort daarop een mooie pass tot bij Jens. Hij trapte de bal hoog in het doel en zorgde zo na 35 minuten voor een 1-0 voorsprong. In de laatste minuten van de eerste helft probeerde Tienen het nog uit stilstaande fases, maar het bleef 1-0 tot aan de rust.
 
Na twee minuten in de 2e helft maakte Kevin V. de actie op links en gaf een goede voorzet tot bij Jens in het centrum. Zijn schot zoefde naast de doelpaal. De druk bleef vooral van de thuisploeg komen. Jean-Philippe gaf de bal bij een vrije trap tot bij Lukas, die de bal vervolgens teruglegde. Het daaropvolgende schot werd door de doelman gelost en Kevin V. probeerde de bal nog in het doel te werken. Hij kreeg echter een fout op doelman tegen gefloten.
 
Jean-Philippe schoot nadien naar het doel, zijn schot spatte uiteen op de dwarsligger. Ook Wouter probeerde het met een schot, maar de bezoekende doelman was alert. In de 70e minuut zette Deinze een aanval op en trapte een speler de bal tegen de netten. Het doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel.
 
Deinze kwam steeds meer opzetten en was duidelijk op zoek naar de gelijkmaker. Cas moest enkele keren goed tussenbeide komen. Tien minuten voor affluiten schoot Simon V.G. nog op doel na een voorzet van Kevin V. vanop links, maar kreeg de bal niet tussen de doelpalen. In de laatste minuten was het nog opletten voor een tegentreffer.
 
Tienen kon de partij met een 1-0 overwinning afsluiten. Zaterdag wordt de voorlaatste competitiematch van het seizoen gespeeld, de tegenstander is dan het Waalse Tubeke.
 
KVK Tienen: Cas Vervaeren, Simon Van Gucht, Amerdeep Singh, Thomas Hendrickx, Dimitri Gregoir, Wouter Hias, Simon Beuls, Lukas Velaers, Jean-Philippe Danneel (72’ Tom Simons), Jens Winnen, Kevin Vanderstukken.
 
Verslag door Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure