U15S : KVK – VK Roeselare: 4 – 1 Printervriendelijke versie

Zonder echt goed te voetballen hebben onze jongens van de U15S gemakkelijk gewonnen van Roeselare.
 
De eerste helft werd volledig gedomineerd door de suikerboys. Gunther moest maar één keer tussenbeide komen maar ondanks de vele goede kansen lukte scoren niet.
 
Tot op de 34.ste minuut na een mooie actie van Arwen werd Svevo de diepte ingestuurd die op het juiste moment de bal voor doel bracht waar Loren de doelman kon verslaan : 1 - 0.
 
De tweede helft hadden onze jongens precies medelijden met Roeselare en het leek wel of er niemand wou scoren totdat Maxim er vandoor ging, twee verdedigers achter zich liet en de bal naast de keeper binnenduwde : 2 – 0
 
Vanaf dat moment ging alles nog makkelijker, mooi samenspel tussen Glenn – Loren – Svevo die de bal opnieuw voorbracht en Niels op een schitterende manier met een halve volley de bal binnenschoot : 3 – 0
 
Op de 60ste minuut nog een mooi opgebouwd doelpunt, bal werd veroverd door Joey die doorspeelde naar Jarne, in één tijd door naar Kristof die mooi controleerde en met een schitterende pass Loren voor doel bracht die de keeper beheerst lobte : 4 – 0
 
De laatste 10 minuten verdween dan het mooie samenspel, iedereen in het middenveld wou gaan scoren en vergat te verdedigen waarna op een tegenaanval Roeselare kon tegenscoren : 4 – 1
 
In de laatste minuut was er dan nog een tackle van Robin waar de scheidsrechter een penalty in zag. Onze keeper stopte de penalty met een mooie save (Prachtig Gunther)
 
Eindstand : 4 – 1
 
Jongens, ons spel was niet schitterend (behalve dan de manier waarop de doelpunten werden gemaakt) maar toch hebben we een mooi resultaat behaald.
 
En ik weet, zes weken zonder wedstrijd is zeker niet goed voor onze manier van voetballen, maar door inzet, ploeggeest en elkaar op een positieve manier blijven steunen (zowel trainer, afgevaardigden, spelers en ouders) zal alles nog veel beter gaan.
 
Nu zorgen dat volgende week iedereen in vorm is voor tegen de kustjongens te spelen
 
Proficiat jongens,
Trainer Vincent
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Sp.-Mopertingen
KVK Tienen
zondag 8 december 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure