U15S : KVK – VK Roeselare: 4 – 1 Printervriendelijke versie

Zonder echt goed te voetballen hebben onze jongens van de U15S gemakkelijk gewonnen van Roeselare.
 
De eerste helft werd volledig gedomineerd door de suikerboys. Gunther moest maar één keer tussenbeide komen maar ondanks de vele goede kansen lukte scoren niet.
 
Tot op de 34.ste minuut na een mooie actie van Arwen werd Svevo de diepte ingestuurd die op het juiste moment de bal voor doel bracht waar Loren de doelman kon verslaan : 1 - 0.
 
De tweede helft hadden onze jongens precies medelijden met Roeselare en het leek wel of er niemand wou scoren totdat Maxim er vandoor ging, twee verdedigers achter zich liet en de bal naast de keeper binnenduwde : 2 – 0
 
Vanaf dat moment ging alles nog makkelijker, mooi samenspel tussen Glenn – Loren – Svevo die de bal opnieuw voorbracht en Niels op een schitterende manier met een halve volley de bal binnenschoot : 3 – 0
 
Op de 60ste minuut nog een mooi opgebouwd doelpunt, bal werd veroverd door Joey die doorspeelde naar Jarne, in één tijd door naar Kristof die mooi controleerde en met een schitterende pass Loren voor doel bracht die de keeper beheerst lobte : 4 – 0
 
De laatste 10 minuten verdween dan het mooie samenspel, iedereen in het middenveld wou gaan scoren en vergat te verdedigen waarna op een tegenaanval Roeselare kon tegenscoren : 4 – 1
 
In de laatste minuut was er dan nog een tackle van Robin waar de scheidsrechter een penalty in zag. Onze keeper stopte de penalty met een mooie save (Prachtig Gunther)
 
Eindstand : 4 – 1
 
Jongens, ons spel was niet schitterend (behalve dan de manier waarop de doelpunten werden gemaakt) maar toch hebben we een mooi resultaat behaald.
 
En ik weet, zes weken zonder wedstrijd is zeker niet goed voor onze manier van voetballen, maar door inzet, ploeggeest en elkaar op een positieve manier blijven steunen (zowel trainer, afgevaardigden, spelers en ouders) zal alles nog veel beter gaan.
 
Nu zorgen dat volgende week iedereen in vorm is voor tegen de kustjongens te spelen
 
Proficiat jongens,
Trainer Vincent
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KFC Eppegem
oefenwedstrijd
zo. 25 augustus - 15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Ontdek onze partnerbrochure