U14S Moeskroen - KVKT: 2-2 Printervriendelijke versie

Op zaterdag 6 September trokken 17 spelers en 2 gelegenheidstrainers met de U14S naar het verre Moeskroen. Wegens de onbeschikbaarheid van trainer Walter werd aan de papa’s van Quentin en Sam (trainer U9A) gevraagd om de ploeg te coachen. Jonathan en Hans vielen wegens een beurtrolsysteem naast de 15, maar maakten de verplaatsing toch mee om hun ploegmakkers aan te moedigen.
 
Na een busrit van 2 uur stelden we vast dat er geen scheidsrechter aanwezig was. De wedstrijd werd uiteindelijk toch aangevat met 20 minuten vertraging en met een toegesnelde scheidsrechter in jeans…
 
Onze jongens begonnen geconcentreerd aan de wedstrijd : Ruben stond paraat in doel, de verdedigers Cedric, Bernd, Jordi, Laurent, Joeri en Quentin hielden achteraan alles goed gesloten en waren alert bij enkele gevaarlijke counters. De middenvelders Asley, Seppe, Kevin en Florine speelden hoog en creatief en zorgden voor de aanvoer bij de spitsen : Jonas, Ian, Thomas en Sam die het doel van Moeskroen bestookten.
 
De eerste kansen werden gemist en na 20 minuten kregen we op de counter de onverdiende 1-0 om de oren.  Een oude voetbalwijsheid zegt dat wie de kansen niet afmaakt er snel één om de oren krijgt.
 
De tweede helft waren onze jongens nog dominanter en na 10 minuten stak Asley mooi diep op Sam die op snelheid en na een duel met de doelman zijn poging bij Ian zag belanden die koelboedig de meer dan verdiende gelijkmaker binnentrapte.  Tienen bleef Moeskroen in moeilijke weersomstandigheden op de goal drukken en in de 55e minuut legde Ian, na weeral een mooie en snelle aanval over de flank de 2-1 perfect voor bij Jonas die zuiver afwerkte.
 
Onze vreugde was echter van korte duur, want na enkele dubieuze beslissingen van de scheidsrechter kon Moeskroen na een onterechte vrije schop en in meters buitenspel de 2-2 binnenduwen. In de allerlaatste seconden trapte Kevin nog een vrije trap van op 25 meter op de kruising.
 
Een meer dan verdienstelijke wedstrijd van 15 kerels die bijzonder gemotiveerd vochten voor wat ze waard waren en bij momenten heel creatief en verstandig voetbalden. Proficiat mannen en doe zo verder, dan gaan jullie een mooi seizoen tegemoet.
 
Gelegenheidstrainers Patrick Van Hool en Pierre Puttemans.  
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure