U14S Brussels - KVK: 6-2 Printervriendelijke versie

Onze ervaring tijdens de vorige confrontatie op Brussels heeft ons geleerd dat zij over een zeer getalenteerde groep jeugdspelers beschikken. Hun niveau ligt hoog op elk vlak, niet alleen in de shadowcompetitie maar ook bij de nationale A-ploegen. Vandaag speelden we op het prachtige kunstgrasveld, zeker een voordeel voor de snel voetballende thuisploeg .

Tevens is de U14A en S groep momenteel beperkt gezien de 5 gekwetste spelers. Momenteel moeten we mekaar  aanvullen, wat niet bevorderlijk is voor de frisheid en de automatismen binnen beide ploegen.
 
Maar, door deze situatie doen de jongens veel ervaring op qua flexibiliteit en teamspirit. Hiervoor wil ik als oefenmeester alvast iedereen proficiat wensen.
 
Wat de wedstrijd betreft : gedurende de eerste 25 minuten hebben we ons laten rollen. Onvoldoende allertheid bij balverlies en te weinig scherpte voor hun doel leidde tot een onnodige 5-0 achterstand. De groep die toen op het terrein stond heeft de boodschap van de afgelopen maanden niet begrepen : punt uit !!!
 
Pas na de inbreng van Nathan, Niels en Piet kon plots een vuist worden gemaakt.
 
De tweede helft was dan ook van een ander allooi. Achteraan hielden Niels en Nathan de sleutel op de deur en onder impuls van Piet op het middenveld begon de volledige ploeg meer aan te klampen. De beide KVKTtreffers waren dan ook niet onverdiend maar het kalf was al lang verdronken.
 
Conclusie: zo vroeg opstaan, in de kou wachten op de bus die 45 minuten te laat komt en dan nog 35 minuten spelers zien zonder inzet is hopelijk iets wat dit seizoen niet meer gebeurt. Gelukkig hebben we ons kunnen opwarmen aan een goede 2° speelhelft.
 
Verslag door trainer Pascal Mombaerts.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure