U14S Brussels - KVK: 6-2 Printervriendelijke versie

Onze ervaring tijdens de vorige confrontatie op Brussels heeft ons geleerd dat zij over een zeer getalenteerde groep jeugdspelers beschikken. Hun niveau ligt hoog op elk vlak, niet alleen in de shadowcompetitie maar ook bij de nationale A-ploegen. Vandaag speelden we op het prachtige kunstgrasveld, zeker een voordeel voor de snel voetballende thuisploeg .

Tevens is de U14A en S groep momenteel beperkt gezien de 5 gekwetste spelers. Momenteel moeten we mekaar  aanvullen, wat niet bevorderlijk is voor de frisheid en de automatismen binnen beide ploegen.
 
Maar, door deze situatie doen de jongens veel ervaring op qua flexibiliteit en teamspirit. Hiervoor wil ik als oefenmeester alvast iedereen proficiat wensen.
 
Wat de wedstrijd betreft : gedurende de eerste 25 minuten hebben we ons laten rollen. Onvoldoende allertheid bij balverlies en te weinig scherpte voor hun doel leidde tot een onnodige 5-0 achterstand. De groep die toen op het terrein stond heeft de boodschap van de afgelopen maanden niet begrepen : punt uit !!!
 
Pas na de inbreng van Nathan, Niels en Piet kon plots een vuist worden gemaakt.
 
De tweede helft was dan ook van een ander allooi. Achteraan hielden Niels en Nathan de sleutel op de deur en onder impuls van Piet op het middenveld begon de volledige ploeg meer aan te klampen. De beide KVKTtreffers waren dan ook niet onverdiend maar het kalf was al lang verdronken.
 
Conclusie: zo vroeg opstaan, in de kou wachten op de bus die 45 minuten te laat komt en dan nog 35 minuten spelers zien zonder inzet is hopelijk iets wat dit seizoen niet meer gebeurt. Gelukkig hebben we ons kunnen opwarmen aan een goede 2° speelhelft.
 
Verslag door trainer Pascal Mombaerts.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KFC Eppegem
oefenwedstrijd
zo. 25 augustus - 15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Ontdek onze partnerbrochure