U14 KVKT - Fc Brussels: 7-5 Printervriendelijke versie

Op een licht besneeuwd veld en dank zij de ouders van de U 14 die de lijnen zichtbaar maken kon deze wedstrijd doorgaan.

FC Brussels de leider in de reeks en ongeslagen begon de wedstrijd zeer goed want na 30 sec was het al 0-1 na een eerste aanval.

De jongens van KVK bleven erin geloven en voetbalde gewoon voort en kregen enkele kansen tot ze in de 10de min een strafschop kregen 1- 1.
 
Dit doelpunt was van heel korte duur want Brussels scoorde al terug in de 11 de min.  1-2. Tienen wilde zeker niet verliezen want Fc Brussels was te kloppen en scoorde in de 19 de min (weer een strafschop ) 2 -2, in de 28 en 33 min werd het zelfs  4–2 en Tienen dacht dat de buit binnen was.
 
Ruststand  4-2
 
Na de rust begon  FC brussels  pittige aan de wedstrijd en in tijd van 10 min stonden de bordjes op gelijke stand  4-4.
 
KVK Tienen wilde maar kon niet scoren en door een misverstand werd het zelf  4-5. Trainer Vincent stuurde de ploeg een beetje bij en zo werd het  5-5.

Die scoren wilde ze niet  meer uit handen geven en gingen  ervoor door goede voetbal te spelen hetgeen ze geleerd hebben op training , ze werden dan ook beloond in de 60 ste en 66 ste min en zo werd het 7-5.
 
Een verdiende overwinning van Kvk Tienen en  FC Brussels die hun eerste nederlaag leden en zonder de punten huiswaarts keerde.
 
De doelpunten voor Tienen werden gemaakt door Giovanni Van den Broeck, Caspar Suelze, Lisman Quentin, Tim Nijs 2 x en Seppe Dirix 2 x maar toch voor gans de ploeg een dikke proficiat.
 
Verslag door Flor Van den Broeck
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure