U13S Lierse SK - KVKT: 3-1 Printervriendelijke versie

Op deze herfstachtige zondagmorgen stond voor onze shadows een verplaatsing naar Lierse op het programma. Door tal van omstandigheden (ziekte - verlof....) konden we met slechts 12 spelers afreizen. Bij aankomst in Lierse bleek dat er in eerste instantie geen scheidsrechter aanwezig was maar net toen Tienen er eentje binnen zijn rangen had gevonden, er plots wel eentje was (en dit zou ons zuur opbreken).
 
Onze jongens hadden er duidelijk zin want meteen trokken ze het laken naar zich toe. Na 5' werd Nicolas mooi het straatje in geduwd maar de scheids floot hem terug voor (een denkbeeldig) buitenspel. Iets daarna kregen we een 4-tal hoekschoppen op rij maar net dat laatste tikkeltje ontbrak. Lierse loerde op de counter en rond de 12' was dit succesvol.
 
De eerste keer dat ze zich voor onze doelman vertoonden en meteen was het raak. Onze jongens waren volledig van slag want van bij de aftrap was er balverlies en Lierse profiteerde meteen. Binnen 2' stonden we ineens 2-0 in het krijt. Er werd wat bijgestuurd en Tienen duwde Lierse nog meer achteruit maar eens in de backlijn van de tegenstrever liep het telkens mis. En vlak voor rusten, maakte Lierse er op counter nog 3-0 van.
 
Ruststand: 3-0
 
Bij de rust werd gevraagd gewoon door te doen zoals we bezig waren alleen verdedigend moest wat worden aangepast. En onze jongens gingen er onmiddellijk vol tegen aan. Dat resulteerde al snel in een doelpunt via Axel C.
 
Tienen gelanceerd en een fout binnen de rechthoek werd niet bestraft. Tienen bleef doorduwen en kreeg genoeg kansen maar de afwerking was net niet goed genoeg. Rond het kwartier werd Brandon dan foutief afgestopt door de laatste speler van Lierse. Dan verwacht je een verwittiging van de scheidsrechter maar deze bleef uit. En toen die zelfde spelers iets later ook nog eens de doorgebroken Lasse foutief afstopte dan verwacht je dit keer wel een kaart. Maar ook nu bleef ze op zak. Iets later alweer een fout binnen de rechthoek maar ook nu had de scheids de fout niet gezien. Dan weet je als trainer hoe laat het is. Net voor affluiten werd Lasse dan ook nog eens afgefloten voor een denkbeeldig buitenspel.
 
Proficiat mannen, we hebben vandaag getoond dat we een sterk voetballend geheel zijn, alleen maakten we vandaag defensief iets te veel foutjes. Maar voor de rest mogen jullie zeker terug blikken op een sterke prestatie en kregen jullie niet wat jullie verdienden. Op naar de volgende wedstrijd.
 
Doelpunten: 12' x (1-0); 14' x (2-0) ; 26' x (3-0) ; 36' Axel C (3-1)
 
Verslag door gelegenheidstrainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Sporting Hasselt
zondag 2 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Ontdek onze partnerbrochure