U13S Lierse SK - KVKT: 3-1 Printervriendelijke versie

Op deze herfstachtige zondagmorgen stond voor onze shadows een verplaatsing naar Lierse op het programma. Door tal van omstandigheden (ziekte - verlof....) konden we met slechts 12 spelers afreizen. Bij aankomst in Lierse bleek dat er in eerste instantie geen scheidsrechter aanwezig was maar net toen Tienen er eentje binnen zijn rangen had gevonden, er plots wel eentje was (en dit zou ons zuur opbreken).
 
Onze jongens hadden er duidelijk zin want meteen trokken ze het laken naar zich toe. Na 5' werd Nicolas mooi het straatje in geduwd maar de scheids floot hem terug voor (een denkbeeldig) buitenspel. Iets daarna kregen we een 4-tal hoekschoppen op rij maar net dat laatste tikkeltje ontbrak. Lierse loerde op de counter en rond de 12' was dit succesvol.
 
De eerste keer dat ze zich voor onze doelman vertoonden en meteen was het raak. Onze jongens waren volledig van slag want van bij de aftrap was er balverlies en Lierse profiteerde meteen. Binnen 2' stonden we ineens 2-0 in het krijt. Er werd wat bijgestuurd en Tienen duwde Lierse nog meer achteruit maar eens in de backlijn van de tegenstrever liep het telkens mis. En vlak voor rusten, maakte Lierse er op counter nog 3-0 van.
 
Ruststand: 3-0
 
Bij de rust werd gevraagd gewoon door te doen zoals we bezig waren alleen verdedigend moest wat worden aangepast. En onze jongens gingen er onmiddellijk vol tegen aan. Dat resulteerde al snel in een doelpunt via Axel C.
 
Tienen gelanceerd en een fout binnen de rechthoek werd niet bestraft. Tienen bleef doorduwen en kreeg genoeg kansen maar de afwerking was net niet goed genoeg. Rond het kwartier werd Brandon dan foutief afgestopt door de laatste speler van Lierse. Dan verwacht je een verwittiging van de scheidsrechter maar deze bleef uit. En toen die zelfde spelers iets later ook nog eens de doorgebroken Lasse foutief afstopte dan verwacht je dit keer wel een kaart. Maar ook nu bleef ze op zak. Iets later alweer een fout binnen de rechthoek maar ook nu had de scheids de fout niet gezien. Dan weet je als trainer hoe laat het is. Net voor affluiten werd Lasse dan ook nog eens afgefloten voor een denkbeeldig buitenspel.
 
Proficiat mannen, we hebben vandaag getoond dat we een sterk voetballend geheel zijn, alleen maakten we vandaag defensief iets te veel foutjes. Maar voor de rest mogen jullie zeker terug blikken op een sterke prestatie en kregen jullie niet wat jullie verdienden. Op naar de volgende wedstrijd.
 
Doelpunten: 12' x (1-0); 14' x (2-0) ; 26' x (3-0) ; 36' Axel C (3-1)
 
Verslag door gelegenheidstrainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure