U13A FC Luik - KVKT: 2-2 Printervriendelijke versie

Op deze koude en natte 1 november stond een verplaatsing naar Luik op het programma. Normaliter een haalbare kaart maar uit de vorige wedstrijd wisten dat zij vooral op inzet en karakter spelen met veel duels. Daarenboven waren de weersomstandigheden alles behalve ideaal.

De wedstrijd begon zoals we gevreesd hadden met weinig combinaties en vooral veel lange ballen en veel duels. Rond de 12de minuut dan toch even opschudding. Davy nam een vrije schop net buiten de backlijn voor zijn rekening en de bal verdween in de netten. Maar het spel verbeterde niet, in tegendeel het verwaterde nog meer. Rond de 20ste minuut werd veel te laks verdedigd en het stond meteen 1-1. Vlak voor affluiten lieten we ons nog eens ringeloren en meteen stonden we 2-1 in het krijt.
 
Ruststand: 2-1
 
Bij de rust werd er wat aangepast en gevraagd de  balcirculatie op te drijven. Van bij de aftrap trok Tienen, met een veel beter balcirculatie, het laken volledig naar zich toe. Luik kon alleen maar toekijken hoe Tienen de wedstrijd in handen nam, maar de afwerking liet ons weeral maar eens in de steek. Rond het kwartier konden we op hoekschop dan toch gelijk maken. En we gingen meteen door. Maar ja als we dit jaar alle kansen hadden benut die we gehad hebben dan hadden we veruit de beste aanval. Zo bleef het opletten want op een uitzonderlijke uitbraak van Luik stond het ei zo na 3-2. Vlak voor rusten dwarrelde een kopbal van Kenny net over de deklat en dit was meteen het laatste wapenfeit.

Kop op mannen weer kregen we te weinig maar we moeten er blijven in geloven. Vooral de 2de helft was van goede makkelij. Op naar de volgende wedstrijd, thuis tegen Eupen.
 
Doelpunten: 12' Davy (1-0) ; 18' x (1-1) ; 28' x (2-1) ; 45' Kenny (2-2)
 
Verslag door trainer Luc Noé
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure