U13A FC Luik - KVKT: 2-2 Printervriendelijke versie

Op deze koude en natte 1 november stond een verplaatsing naar Luik op het programma. Normaliter een haalbare kaart maar uit de vorige wedstrijd wisten dat zij vooral op inzet en karakter spelen met veel duels. Daarenboven waren de weersomstandigheden alles behalve ideaal.

De wedstrijd begon zoals we gevreesd hadden met weinig combinaties en vooral veel lange ballen en veel duels. Rond de 12de minuut dan toch even opschudding. Davy nam een vrije schop net buiten de backlijn voor zijn rekening en de bal verdween in de netten. Maar het spel verbeterde niet, in tegendeel het verwaterde nog meer. Rond de 20ste minuut werd veel te laks verdedigd en het stond meteen 1-1. Vlak voor affluiten lieten we ons nog eens ringeloren en meteen stonden we 2-1 in het krijt.
 
Ruststand: 2-1
 
Bij de rust werd er wat aangepast en gevraagd de  balcirculatie op te drijven. Van bij de aftrap trok Tienen, met een veel beter balcirculatie, het laken volledig naar zich toe. Luik kon alleen maar toekijken hoe Tienen de wedstrijd in handen nam, maar de afwerking liet ons weeral maar eens in de steek. Rond het kwartier konden we op hoekschop dan toch gelijk maken. En we gingen meteen door. Maar ja als we dit jaar alle kansen hadden benut die we gehad hebben dan hadden we veruit de beste aanval. Zo bleef het opletten want op een uitzonderlijke uitbraak van Luik stond het ei zo na 3-2. Vlak voor rusten dwarrelde een kopbal van Kenny net over de deklat en dit was meteen het laatste wapenfeit.

Kop op mannen weer kregen we te weinig maar we moeten er blijven in geloven. Vooral de 2de helft was van goede makkelij. Op naar de volgende wedstrijd, thuis tegen Eupen.
 
Doelpunten: 12' Davy (1-0) ; 18' x (1-1) ; 28' x (2-1) ; 45' Kenny (2-2)
 
Verslag door trainer Luc Noé
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Sporting Hasselt
zondag 2 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Ontdek onze partnerbrochure