U13 Ol. Charleroi - KVKT: 1-2 Printervriendelijke versie

Na een zwaar maar schitterend tornooi te Bierbeek, dienden onze jongens zich nu op te laden voor een wedstrijd tegen O. Charleroi. Net zoals vorig jaar dienden we ook dit jaar de competitie aan te vatten tegen hen.
 
Na wedstrijden tegen Arsenal, Dortmund... weet je als trainer dat de motivatie toch wat anders zal zijn tegen O. Charleroi.
Daarom werd tijdens de wedstrijdbespreking vooral gepraat over motivatie en inzet tijdens een wedstrijd.  Onze jongens hadden dit blijkbaar goed opgepikt, want we begonnen zeer geconcentreerd aan de wedstrijd, al was de aftrap (met onmiddellijk balververlies) alles behalve. We hadden veel balbezit maar echte kansen bleven uit. En het was opletten geblazen want Charleroi counterde soms zeer gevat. Rond de 20ste minuut was het dan toch zo ver. Florian legde af voor Joni en die vlamde de bal voorbij de doelman van Charleroi. Tienen was gelanceerd en 5’ later werd een mooie verzorgde aanval in elkaar gestoken en Kenny wist de bal in 2 keer voorbij de doelman te werken.

Ruststand:  0-2

Tijdens de rust werden dan wat tactische richtlijnen gegeven en gevraagd met de zelfde motivatie door te gaan. Maar onze jongens hadden deze les blijkbaar niet gehoord, want we begonnen veel te laks (of was het de vermoeidheid van het lange weekend in Bierbeek) aan de tweede helft. Een aantal jongens bleef duidelijk onder hun niveau en Charleroi stak een tandje bij en we hadden geen gepast antwoord. Een tegentreffer kon niet uitblijven en rond de 41ste minuut en na geharrewar voor de goal kon Charleroi tegen scoren.  Charleroi putte moed uit deze goal en kwam nog meer opzetten. Tienen kwam overal tweede in de duels en kwam er nog nauwelijks uit.Gelukkig was de afwerking van Charleroi niet optimaal en bleef het 1-2. Een overwinning met een wrange smaak want Charleroi verdiende zeker een punt.
 
Kom op mannen, zaterdag wacht ons een alweer een zware dobber.  Leren uit onze fouten en er weer vol tegen aan gaan. Vooral de snelheid van uitvoering en de duelkracht moeten beter.
 
Doelpunten: Joni (0-1),  Kenny (0-2),  x (1-2)

Trainer Luc Noë
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure