U13 KVKT - O. Lommel: 3-4 Printervriendelijke versie

Met een wedstrijd tegen O. Lommel op het programma wachtte ons een zware klus. Op deze zaterdagmorgen begonnen onze jongens sterk aan de wedstrijd. Ook Lommel liet zich niet onbetuigd, maar Tienen  was toch de betere voetballende ploeg. Rond de 10de minuut stak Tienen dan een eerste keer zijn neus aan het venster, maar Kenny kon het net niet afmaken.

Lommel daarentegen strafte een slecht uitverdedigen onmiddellijk af en kwam 0-1 voor. Tienen bleef echter de voetballende oplossing zoeken en kreeg ook kansen maar de afwerking liet ons, zo als zo vaak, in de steek. Lommel toonde zich dan weer veel trefzekerder, want een diepe bal werd verkeerd beoordeeld en meteen stond het 0-2. Ondanks de vele kansen bleef de stand 0-2 tot aan de rust.
 
Ruststand: 0-2
 
Er werden wat posities gewisseld tijdens de rust en dat liet zich onmiddellijk gevoelen. Tienen kreeg een paar mooie kansen, maar de afwerking was vandaag duidelijk het zwakste punt van onze jongens. En dan weet je dat het doelpunt aan de overkant wel valt, want bij de eerste kans van Lommel stond het meteen 0-3. Even waren we van slag en Lommel profiteerde onmiddellijk.Ongelooflijk maar waar, Tienen had het betere van het spel maar het stond wel 0-4 voor Lommel. Onze mannen staken nog een tandje bij en dat loonde want Arne kon dan toch tegen scoren. Iedereen die dacht dat het daar mee bleef, kwam bedrogen uit, want onze jongens putten moed uit dit doelpunt en duwden Lommel nog meer achteruit. En dat loonde want in de 52ste minuut maakte Nicolas na alweer een mooie aanval er 2-4 van. En nog was het niet gedaan want in de 57ste minuut stond Arne alweer op de goede plaats om er 3-4 van te maken. Helaas kwam het doelpunt te laat. Het bleef dan ook 3-4.

Een paar foutjes werden vandaag genadeloos afgestraft waardoor we steeds achter de feiten aan liepen die we spijtig genoeg niet meer konden recht zetten. Maar vandaag was ik ondanks het verlies een tevreden trainer omdat we terug hadden gevoetbald en dat we fysisch duidelijk vooruitgang hebben geboekt.
 
Geen nood mannen, bleef dit opbrengen en onze leuze blijft “voetballen boven alles”. Zo lang we kansen creëren is het goed want ooit gaan die ballen er toch in. Misschien dinsdag al, want dan gaan we op bezoek bij de buren van STVV. Maar makkelijk wordt dat zeker niet.
 
Doelpunten: x (0-1), x (0-2), x (0-3), x (0-4), Arne (1-4),  Nicolas (2-4), Arne (3-4).
 
Verslag door trainer Luc Noë
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure