U12S SK Lierse - KVK: 3-2 Printervriendelijke versie

Trainer Dirk was geveld door de griep en kon helaas niet aanwezig zijn op de wedstrijd. Zijn jongens wilden hem blijkbaar een morele opkikker bezorgen en begonnen gretig aan de wedstrijd. Vooral onze linkerflank (Arnaud) bezorgde Lierse een lastige zondagmorgen.
 
Rond de 6de minuut was het dan zo ver. Arnaud werd foutief afgestopt en Davy plaatste zich achter de bal en krulde hem mooi onder de lat. 1-0 was op dat moment meer dan verdiend.
 
Tienen drukte even door en Wim verscheen alleen voor de doeman van Lierse. De Lierse goalie was de koelbloedigste en kon de 0-2 verhinderen. Tienen diende even gas terug te nemen en Lierse profiteerde onmiddellijk.

Op een vrije trap vanop rechts toonde de verdediging van Tienen zich niet gretig en geconcentreerd genoeg en Lierse kwam op gelijke hoogte.
 
Lierse duwde even door en Tienen bleef problemen hebben met de constante druk op de bal. Balverlies centraal en Lierse knalde de 2-1 voorbij Tijs. Tienen was even van slag en Lierse had de bovenhand zonder echt gevaarlijk te zijn.
 
Bij de rust werd gevraagd iets gretiger en steviger in duel te gaan. Tevens werd gevraagd nog sneller de flanken op te zoeken om van daar uit gevaar te creëren.
 
De jongens begrepen wat er van hen gevraagd werd en begonnen stevig aan de tweede helft. Kansen bleven niet uit maar de afwerking liet ons in de steek. En als de afwerking wel goed was stond de doelman van Lierse pal.
 
Voetbal is en blijft toch wel een harde sport. Terwijl iedereen de 2-2  voelde aankomen was het Lierse dat op counter er 3-1 van maakte.
Bij Lierse stond de afwerking scherper dan bij ons vandaag. 4 kansen en daar uit 3 doeplunten. Dat noemen ze efficiënt zijn.
 
Tienen bleef er voor gaan en kreeg een penalty. Lander zette zich achter de bal maar trapte deze spijtig genoeg naast. Maar onze jongens lieten de moed niet zakken en bleven op zoek gaan naar dat doelpuntje.
 
Dat viel dan ook, maar misschien iets te laat. Jonas kon, een kort getrapte hoekschop, mooi binnen trappen. Er was echter te weinig tijd om nog op zoek te gaan naar de gelijkmaker.
 
Heren jullie werden vandaag niet beloond voor het geleverde spel. Een gelijkspel was zeker en vast verdiend geweest maar het geluk was niet aan onze zijde. Blijf zo werken mannen, alleen iets rustiger zijn voor doel en dan komt alles wel in orde.
 
Scoreverloop: 6’ 0-1 (Davy); 15’ 1-1 ; 20’ 2-1 ; 40’ 3-1 ; 59’ 3-2 (Jonas)
 
Verslag door trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Sporting Hasselt
zondag 2 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Ontdek onze partnerbrochure