U12S SK Lierse - KVK: 3-2 Printervriendelijke versie

Trainer Dirk was geveld door de griep en kon helaas niet aanwezig zijn op de wedstrijd. Zijn jongens wilden hem blijkbaar een morele opkikker bezorgen en begonnen gretig aan de wedstrijd. Vooral onze linkerflank (Arnaud) bezorgde Lierse een lastige zondagmorgen.
 
Rond de 6de minuut was het dan zo ver. Arnaud werd foutief afgestopt en Davy plaatste zich achter de bal en krulde hem mooi onder de lat. 1-0 was op dat moment meer dan verdiend.
 
Tienen drukte even door en Wim verscheen alleen voor de doeman van Lierse. De Lierse goalie was de koelbloedigste en kon de 0-2 verhinderen. Tienen diende even gas terug te nemen en Lierse profiteerde onmiddellijk.

Op een vrije trap vanop rechts toonde de verdediging van Tienen zich niet gretig en geconcentreerd genoeg en Lierse kwam op gelijke hoogte.
 
Lierse duwde even door en Tienen bleef problemen hebben met de constante druk op de bal. Balverlies centraal en Lierse knalde de 2-1 voorbij Tijs. Tienen was even van slag en Lierse had de bovenhand zonder echt gevaarlijk te zijn.
 
Bij de rust werd gevraagd iets gretiger en steviger in duel te gaan. Tevens werd gevraagd nog sneller de flanken op te zoeken om van daar uit gevaar te creëren.
 
De jongens begrepen wat er van hen gevraagd werd en begonnen stevig aan de tweede helft. Kansen bleven niet uit maar de afwerking liet ons in de steek. En als de afwerking wel goed was stond de doelman van Lierse pal.
 
Voetbal is en blijft toch wel een harde sport. Terwijl iedereen de 2-2  voelde aankomen was het Lierse dat op counter er 3-1 van maakte.
Bij Lierse stond de afwerking scherper dan bij ons vandaag. 4 kansen en daar uit 3 doeplunten. Dat noemen ze efficiënt zijn.
 
Tienen bleef er voor gaan en kreeg een penalty. Lander zette zich achter de bal maar trapte deze spijtig genoeg naast. Maar onze jongens lieten de moed niet zakken en bleven op zoek gaan naar dat doelpuntje.
 
Dat viel dan ook, maar misschien iets te laat. Jonas kon, een kort getrapte hoekschop, mooi binnen trappen. Er was echter te weinig tijd om nog op zoek te gaan naar de gelijkmaker.
 
Heren jullie werden vandaag niet beloond voor het geleverde spel. Een gelijkspel was zeker en vast verdiend geweest maar het geluk was niet aan onze zijde. Blijf zo werken mannen, alleen iets rustiger zijn voor doel en dan komt alles wel in orde.
 
Scoreverloop: 6’ 0-1 (Davy); 15’ 1-1 ; 20’ 2-1 ; 40’ 3-1 ; 59’ 3-2 (Jonas)
 
Verslag door trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure