U12S Ol. Charleroi - KVK: 4-2 Printervriendelijke versie

Trainer Dirk kon door omstandigheden de wedstrijd niet bijwonen waardoor trainer Luc het van hem overnam.Eigenlijk kan ik het wedstrijdverslag van de gisteren gespeelde wedstrijd van de A-ploeg gewoon overnemen, want ook hier waren onze jongens duidelijk in mindere doen. Alleen konden zij iets meer dreigen dan de A-ploeg.
 
Veel te veel duels gingen verloren en ook de organisatie stond niet op punt. De posities werden niet goed bezet en we liepen te veel door elkaar.
 
Dan weet je dat het moeilijk wordt en na 20’ kon Charleroi er 1-0 van maken. Charleroi was duidelijk veel gretiger dan onze jongens die zich iets te makkelijk aan de kant lieten zetten.
 
Vooral onze verdediging had duidelijk een mindere dag en vlak voor rusten kon Charleroi er 2-0 van maken. Iedereen had zich er al bij neergelegd om bij een 2-0  stand te gaan rusten maar Axel kon er bij een snelle uitbraak in blessuretijd toch 2-1 van maken.
 
Ruststand : 2-1
 
Ook nu werd er bij de rust wat ingepraat op de jongens, maar ook hier werden de afspraken niet nageleefd. Centraal in de verdediging werd er te weinig gepraat waardoor we gingen met 2 spelers 1 speler gingen dekken. Deze speelde de vrijgelaten speler aan en meteen stond het 3-1.

We waren duidelijk van slag en geraakten niet meer uit de omknelling. Gelukkig was ook de frisheid bij Charleroi wat weg waardoor ze iets te onzorgvuldig omsprongen met hun kansen.
 
Op het kwartier nam Tienen dan toch de wedstrijd in handen en werden er een paar kansen gecreëerd. Bij één van de kansen wou de bal er absoluut niet in, want in 1 en dezelfde fase trapten we 3x tegen de dwarslat. En iets later trapte Axel alweer tegen de lat. Dus ook het geluk liet ons in de steek.

Rond de 55ste minuut kon Brandon er dan toch 3-2 van maken. Even kregen we hoop op een gelijkspel en werden er risico’s genomen. Maar echte kansen kregen we niet meer.Charleroi kon er dan in de 61ste minuut op counter 4-2 van maken en meteen was de wedstrijd gespeeld.
 
Ondanks de slechte prestatie, hadden we toch nog uitzicht op een gelijkspel. De organisatie in het verdedigende compartiment was duidelijk zoek vandaag en te veel duels gingen verloren. Dan loop je achter de feiten aan. Kop op mannen, deze week er terug vol tegenaan en naar de volgende opdracht toe werken.
 
Scoreverloop : 20’ 1-0 ; 29’ 2-0 ; 30’ 2-1 (Axel C), 34’ 3-1 ; 55’ 3-2 (Brandon) ; 61’ 4-2

Verslag door trainer Luc Noé
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure