U12S KVK- Mechelen Rupel Boom 3-2 Printervriendelijke versie

Voortgaande op de eerste wedstrijd tegen KV Mechelen (1-3 verlies) wisten we dat het vandaag een zware dobber ging worden. Maar toch werd gehoopt de positieve lijn van vorige week door te trekken en de drie punten thuis te houden.
 
Mechelen begon iets gretiger aan de wedstrijd en nam het betere spel tot zich, maar kansen bleven uit. Na 10’ minuutjes werd dan een flater achteraan, door Mechelen afgestraft en waren we op achtervolgen aangewezen.

Tienen kon echter geen vuist maken en bleef slordig spelen. Met tot gevolg dat er veel balverlies was en we bijna aan geen kansen konden geraken.

Na een kwartiertje werd een tweede cadeautje achteraan door Mechelen gretig in ontvangst genomen. 0-2 zonder dat er door beide ploegen echt groots werd gevoetbald.
Zowel langs Tiense als Mechelse zijde was de inspeelpas niet altijd nauwkeurig genoeg.

Tienen kon rond de 20ste minuut dan toch even dreigen via Mathieu, maar deze werd foutief afgestopt. Penalty en Axel C. plaatste zich achter de bal. Hij trapte echter naar het niveau van eerste helft als ploeg veel te zwak en de doelman van Mechelen was paraat.
 
Bij de rust werd er wat op de spelers ingepraat en werd er tactisch wat aangepast. Dit sloeg duidelijk aan bij onze jongens, want na 4 minuten waren we al op gelijke hoogte van Mechelen. Twee maal stond Lasse aan het kanon, na telkens een mooie collectieve aanval. Tienen voelde dat er meer inzat en opeens was alles wel aanwezig. De duels werden gewonnen en bij momenten werd mooie combinaties op de mat gelegd. De kansen bleven komen, maar dat derde doelpunt bleef uit. Ondertussen was het ook opletten geblazen voor de counter van Mechelen.

Na en 20-tal minuten vielen we even stil maar organisatorisch bleef alles kloppen en Tijs diende nog weinig tussen de komen.
Met het eindsignaal in zicht, duwde Tienen nog eens het gaspedaal in en weer werden tal van kansen de nek omgewrongen. Dat verdiende derde doelpunt wou maar niet vallen. Het missen van al deze kansen was zeker niet goed voor de tikkers van een aantal toeschouwers.
 
Maar onze jongens bleven voetballend oplossingen zoeken en dan 3 minuten voor affluiten kon Thomas dan toch een afgeweerde bal knap binnen schieten.

3-2 en nu maar hopen dat we geen meer binnen krijgen was het devies van vele toeschouwers. En ei zo na was het zo ver, maar de gretigheid was veel groter dan de eerste helft en de bal kon ontzet worden. Op de volgende counter trapte Joni de bal dan tegen de dwarslat, maar Brent kon de rebound niet benutten.

Toch nog een beetje bibberen dan maar, maar de scheidsrechter bracht de verlossing en maakte een einde aan de wedstrijd.
Op basis van de tweede helft een verdiende overwinning van onze jongens.

Laat ons vooral de tweede helft onthouden, maar toch ook kritisch zijn voor de prestatie van de eerste helft.

Proficiat jongens. Een negatieve ruststand op dergelijke manier rechtzetten is grote klasse. Maar voetjes op de grond, want volgende week wacht alweer een zware dobber.
 
Scoreverloop : 0-1, 0-2, 1-2 (Lasse), 2-2 (Lasse), 3-2 (Thomas)

Verslag: trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Sp.-Mopertingen
KVK Tienen
zondag 8 december 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure