U12 Union - KVK: 4-4 Printervriendelijke versie

'Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen', is een spreekwoord dat ik vandaag kan boven halen als trainer.
 
Eigenlijk kan ik vandaag het wedstrijdverslag van 14-dagen geleden gewoon terug boven halen, want ook vandaag stonden we na minder dan 15 seconden al 1-0 in het krijt nadat we zelf hadden afgetrapt.

Daarenboven was het na 3’ ook nu weer 2-0, deze keer wel niet na een fout van de defensie maar door een mooie vrije trap.

Voetballen zat er vandaag niet in, zelfs op geen enkel moment. De ploeg kende een Off-day en we kwamen te weinig aan voetballen toe.
 
De ervaring opgedaan tegen Lommel kwam wel goed van pas vandaag, want we haalden iets sneller ons karakter boven en al gauw konden we milderen via Gary (mooie vrije trap rond de 15de  minuut).

Maar nog voor de rust lieten we ons toch nog 2 keer ringeloren en was het bij de rust 4-1.
 
Ook in de tweede helft kregen we voetballend geen voet aan de grond, maar op karakter knokten we ons toch terug in de wedstrijd en Nicolas kon er na 10’ en de mooiste aanval van de dag 4-2 van maken. Het geloof groeide in de groep en dat loonde, want nog geen 2 minuten later kon Brandon zich doorzetten en er 4-3 van maken.

Zonder echt goed voetbal te brengen, vooral werkvoetbal dan maar, kwamen we terug in de wedstrijd. We namen nog meer risico’s.
Union kon af en toe wel gevat counteren, maar gelukkig viel hun 5de treffer niet.
 
Dus bleven we er voor gaan en dat loonde, want in blessure tijd kon Jean Michel (Jeanke) er 4-4 van maken. Een zucht van opluchting bij de meegereisde supporters, maar voetballend was het alles behalve vandaag.
 
Er zijn zo van die dagen dat je als ploeg wel wil, maar niet kan.

Op dat moment moet je karakter tonen en dat is het enige positieve dat we vandaag kunnen onthouden. We haalden een punt op karakter en inzet.

Laat dit nog maar eens een goede les zijn en hopen dat we er volgende week weer stevig tegen aan gaan vanaf de EERSTE minuut.
 
Scoreverloop : 1-0, 2-0, 2-1 (Gary), 3-1, 4-1, 4-2 (Nicolas), 4-3 (Brandon), 4-4 (Jean Michel)
 
De trainer
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure