U12 Tubize - KVK: 4-2 Printervriendelijke versie

Dit is de eerste wedstrijd waarbij ik mij ontgoocheld voel over de geleverde prestatie. Van in de eerste minuut kropen we voor ons strafschopgebied om aldaar te kamperen gedurende bijna de ganse eerste helft. Uiteraard vraag je dan om problemen en goals. Na 8’ was het al zover. Tubize kwam meer dan verdiend op voorsprong.
 
Tienen stond er bij en keek er naar. Er werd geen enkel duel gewonnen en ook de tactische richtlijnen werden in de wind geslagen. In de 19de minuut profiteerde Tubize, van ons nog steeds veel te laks verdedigen, en werd het 2-0.
 
Toen schoten we toch even wakker en werd er toch even aan voetballen gedacht. We staken even onze neus aan het venster en konden dreigen via Jordi en Thomas.
 
Maar verder dan deze paar schuchtere pogingen kwamen we niet en Tubize ging verdiend met een 2-0 voorsprong rusten. Tijdens de rust werd ingepraat op onze jongens en de eerste 10’ van de tweede helft leek dat er beterschap op komst.

Tijdens deze periode kregen we een paar kansjes waarbij een bal van Thomas net naast ging. Dit was uitstel want even later kon Jeanke dan toch de aansluitingstreffer scoren.
 
Maar het feestje duurde niet lang want Tubize trapte af en wij stonden er bij en keken er naar. En nog geen minuut later was het onze beurt om terug af te trappen want Tubize maakte er onmiddellijk 3-1.
 
Dat beetje hoop dat we dan toch even hadden werd snel de kop ingedrukt door terug te hervallen in laks verdedigen en onoplettendheid.
Tubize bleef de wedstrijd controleren en Tienen bleef veel te slordig voetballen om nog aanspraak te maken op de aansluiter.

Na alweer onzorgvuldig uit verdedigen kon Tubize er zelfs 4-1 van maken. De wedstrijd was gespeeld, alhoewel Jeanke er na een magistrale vrije trap nog 4-2 kon van maken.
 
Nooit zijn we echt in de wedstrijd geweest. Was het de rit met de auto (want we maakten de verplaatsing uitzonderlijk met de wagens vandaag) of de angst om op dit terrein (het synthetisch veld van Tubize is nu niet echt het ideale terrein om op te spelen)  onderuit te gaan, maar dit was één van onze minste wedstrijden dit seizoen.
 
Dit vraagt om een reactie. Ik hoop dat we dit zaterdag terug kunnen rechtzetten.
 
Scoreverloop: 1-0 x (8’) – 2-0 x (19’) – 2-1 Jean Michel (40’), 3-1 x (41’) – 4-1 x (53’) – 4-2 Jean Michel (56’)

Verslag: trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Sporting Hasselt
zondag 2 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Ontdek onze partnerbrochure