U12 OH Leuven - KVK: 3-0 Printervriendelijke versie

De vorige ontmoeting met OHL indachtig, hadden we er goede hoop in. Maar al tijdens de opwarming kon je voelen dat de concentratie niet optimaal was. Een aantal jongens waren er duidelijk niet bij hun gedachte bij. De spelers werden nog verwittigd dat OHL furieus van start zou gaan, maar lieten zich toch vangen.

Al na 3’ mocht het Nr 9 (wel een heel sterke speler) rustig zijn gang gaan in onze rechthoek en tot onze verwondering nog op doel schieten ook. En als je dit toelaat aan deze speler, dan ben je gezien. Het stond meteen 1-0. En nog was het niet voorbij, want 3’ later mocht dezelfde speler er 2-0 van maken. Hij vertrok van aan de middenlijn tussen twee van onze spelers, die rustig met hem mee liepen al waren het zijn lijfwachten. Van enige druk van onze spelers was geen sprake en hij mocht rustig de 2-0 binnen leggen.
 
Dan kan je beginnen hopen als trainer dat je niet wordt afgestraft. OHL leunde achter over en liet ons in de wedstrijd komen en prikte af en toe nog eens tegen. Van dan af was het een gelijk opgaande wedstrijd met af en toe mooie combinaties langs beide zijden. Maar het was vooral OHL dat voor de gevaarlijke standjes zorgde en dat de wedstrijd controleerde.
 
Tijdens de rust werd dan één en ander bijgesteld en werd gevraagd er toch met het volle pond voor te gaan.Tienen was nu wel de betere ploeg maar echt uit gespeelde kansen waren zeldzaam. OHL kon wel iets minder tegen prikken en geraakte nog moeilijk over de helft het eerste kwartier. Daarna herstelde OHL het evenwicht terug en in de 51ste minuut scoorde OHL voor een 3de maal. Tienen ging nog op zoek naar de eerredder (die het wel verdiende) maar het lukte hen niet.
 
Mannen de motivatie en concentratie moet er steeds zijn. We kunnen ons niet veroorloven om eens minder aan een wedstrijd te beginnen. We moeten steeds (en dat betekent ELKE wedstrijd) er vol tegen aan gaan. De duels waren vandaag veel te slap en soms was er zelfs iets te veel respect voor de tegenstrever. Dan krijg je een pak op de broek, zoals vandaag. Laat dit weer een les zijn en er zaterdag terug met volle overgave tegen aan gaan.
 
Scoreverloop : 3’ 1-0 ; 6’ 2-0 ; 51’ 3-0
 
Trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure