U12 KVSK United - KVK: 5-2 Printervriendelijke versie

Een trainer voelt tijdens de tactische bespreking en opwarming aan wanneer het met de concentratie en motivatie van zijn spelers niet goed zit. Dat was vandaag duidelijk het geval. Of de lange busrit daar iets mee te maken heeft, wie weet?
 
Het enige wat je dan kan doen is ze wakker maken en hopen dat ze dit ook oppikken. Maar dat gebeurde gisteren niet.
Tienen mocht de wedstrijd aftrappen, maar nog GEEN 16 seconden later lag de bal al tegen ONZE netten. Bij de aftrap lanceerde de spelers van Tienen, Lommel op de ideale manier en zonderde deze zo af voor onze doelman.
 
We waren nog niet goed bekomen van dat eerste doelpunt of nummer 2 lag al tegen de netten. En dit na 3 minuten en alweer een fout van onze verdediging. We waren duidelijk afwezig in de wedstrijd en alle duels gingen verloren. Lommel voelde dat het ons KO kon zetten en liet dit niet na. Na 9 minuten stonden we al 3-0 in het krijt. Dan moet je als ploeg beginnen hopen dat de wedstrijd snel gedaan is. Na een kwartiertje herstelde we dan toch een beetje het evenwicht en lieten we bij momenten zien dat we wel degelijk kunnen voetballen. Er werden ook een paar kansen afgedwongen maar die werden niet benut.
 
Na alweer een misverstand achteraan kon Lommel vlak voor rusten dan nog uitlopen tot 4-0.
 
Tijdens de rust werd dan de nodige peptalk gegeven aan de jongens om er toch nog iets van te maken. En wonder bij wonder lukte dit nog ook. De jongens kwamen iets gretiger uit de kleedkamer (vooral onder aanvoering van Jordi). Maar de laatste pas was telkens niet goed genoeg. En bij de eerste goede counter van Lommel en een mistasten van Lars stond het 5-0. Dan vrees je dat we volledig ten onder gaan, maar onze jongens toonden karakter en namen de wedstrijd resoluut in handen. Dat werd ook beloond en Jamie kon zich doorzetten om de 5-1 aan te tekenen. Tienen drukte door en bleef gezond agressief (eindelijk) voetballen. Nicolas kon er nog 5-2 van maken, maar we begonnen te laat aan deze wedstrijd. Het kalf was al lang verdronken toen we aan de wedstrijd begonnen.
 
Mannen zoals reeds dikwijls gezegd, elke week dienen we ons opnieuw te bewijzen. Als je dan wedstrijd aanvangt zoals vandaag, dan zie je wat het resultaat is.
 
Ik hoop dat jullie iets leren uit deze fouten en dat we er volgende week weer stevig tegen aan gaan vanaf de eerste minuut. Tubize is bij deze gewaarschuwd.
 
Scoreverloop : 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 5-1 (Jamie), 5-2 (Nicolas)
 
De trainer

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure