U12 KVSK United - KVK: 5-2 Printervriendelijke versie

Een trainer voelt tijdens de tactische bespreking en opwarming aan wanneer het met de concentratie en motivatie van zijn spelers niet goed zit. Dat was vandaag duidelijk het geval. Of de lange busrit daar iets mee te maken heeft, wie weet?
 
Het enige wat je dan kan doen is ze wakker maken en hopen dat ze dit ook oppikken. Maar dat gebeurde gisteren niet.
Tienen mocht de wedstrijd aftrappen, maar nog GEEN 16 seconden later lag de bal al tegen ONZE netten. Bij de aftrap lanceerde de spelers van Tienen, Lommel op de ideale manier en zonderde deze zo af voor onze doelman.
 
We waren nog niet goed bekomen van dat eerste doelpunt of nummer 2 lag al tegen de netten. En dit na 3 minuten en alweer een fout van onze verdediging. We waren duidelijk afwezig in de wedstrijd en alle duels gingen verloren. Lommel voelde dat het ons KO kon zetten en liet dit niet na. Na 9 minuten stonden we al 3-0 in het krijt. Dan moet je als ploeg beginnen hopen dat de wedstrijd snel gedaan is. Na een kwartiertje herstelde we dan toch een beetje het evenwicht en lieten we bij momenten zien dat we wel degelijk kunnen voetballen. Er werden ook een paar kansen afgedwongen maar die werden niet benut.
 
Na alweer een misverstand achteraan kon Lommel vlak voor rusten dan nog uitlopen tot 4-0.
 
Tijdens de rust werd dan de nodige peptalk gegeven aan de jongens om er toch nog iets van te maken. En wonder bij wonder lukte dit nog ook. De jongens kwamen iets gretiger uit de kleedkamer (vooral onder aanvoering van Jordi). Maar de laatste pas was telkens niet goed genoeg. En bij de eerste goede counter van Lommel en een mistasten van Lars stond het 5-0. Dan vrees je dat we volledig ten onder gaan, maar onze jongens toonden karakter en namen de wedstrijd resoluut in handen. Dat werd ook beloond en Jamie kon zich doorzetten om de 5-1 aan te tekenen. Tienen drukte door en bleef gezond agressief (eindelijk) voetballen. Nicolas kon er nog 5-2 van maken, maar we begonnen te laat aan deze wedstrijd. Het kalf was al lang verdronken toen we aan de wedstrijd begonnen.
 
Mannen zoals reeds dikwijls gezegd, elke week dienen we ons opnieuw te bewijzen. Als je dan wedstrijd aanvangt zoals vandaag, dan zie je wat het resultaat is.
 
Ik hoop dat jullie iets leren uit deze fouten en dat we er volgende week weer stevig tegen aan gaan vanaf de eerste minuut. Tubize is bij deze gewaarschuwd.
 
Scoreverloop : 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 5-1 (Jamie), 5-2 (Nicolas)
 
De trainer

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KFC Eppegem
oefenwedstrijd
zo. 25 augustus - 15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Ontdek onze partnerbrochure