U12 KVSK United - KVK: 5-2 Printervriendelijke versie

Een trainer voelt tijdens de tactische bespreking en opwarming aan wanneer het met de concentratie en motivatie van zijn spelers niet goed zit. Dat was vandaag duidelijk het geval. Of de lange busrit daar iets mee te maken heeft, wie weet?
 
Het enige wat je dan kan doen is ze wakker maken en hopen dat ze dit ook oppikken. Maar dat gebeurde gisteren niet.
Tienen mocht de wedstrijd aftrappen, maar nog GEEN 16 seconden later lag de bal al tegen ONZE netten. Bij de aftrap lanceerde de spelers van Tienen, Lommel op de ideale manier en zonderde deze zo af voor onze doelman.
 
We waren nog niet goed bekomen van dat eerste doelpunt of nummer 2 lag al tegen de netten. En dit na 3 minuten en alweer een fout van onze verdediging. We waren duidelijk afwezig in de wedstrijd en alle duels gingen verloren. Lommel voelde dat het ons KO kon zetten en liet dit niet na. Na 9 minuten stonden we al 3-0 in het krijt. Dan moet je als ploeg beginnen hopen dat de wedstrijd snel gedaan is. Na een kwartiertje herstelde we dan toch een beetje het evenwicht en lieten we bij momenten zien dat we wel degelijk kunnen voetballen. Er werden ook een paar kansen afgedwongen maar die werden niet benut.
 
Na alweer een misverstand achteraan kon Lommel vlak voor rusten dan nog uitlopen tot 4-0.
 
Tijdens de rust werd dan de nodige peptalk gegeven aan de jongens om er toch nog iets van te maken. En wonder bij wonder lukte dit nog ook. De jongens kwamen iets gretiger uit de kleedkamer (vooral onder aanvoering van Jordi). Maar de laatste pas was telkens niet goed genoeg. En bij de eerste goede counter van Lommel en een mistasten van Lars stond het 5-0. Dan vrees je dat we volledig ten onder gaan, maar onze jongens toonden karakter en namen de wedstrijd resoluut in handen. Dat werd ook beloond en Jamie kon zich doorzetten om de 5-1 aan te tekenen. Tienen drukte door en bleef gezond agressief (eindelijk) voetballen. Nicolas kon er nog 5-2 van maken, maar we begonnen te laat aan deze wedstrijd. Het kalf was al lang verdronken toen we aan de wedstrijd begonnen.
 
Mannen zoals reeds dikwijls gezegd, elke week dienen we ons opnieuw te bewijzen. Als je dan wedstrijd aanvangt zoals vandaag, dan zie je wat het resultaat is.
 
Ik hoop dat jullie iets leren uit deze fouten en dat we er volgende week weer stevig tegen aan gaan vanaf de eerste minuut. Tubize is bij deze gewaarschuwd.
 
Scoreverloop : 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 5-1 (Jamie), 5-2 (Nicolas)
 
De trainer

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Sp.-Mopertingen
KVK Tienen
zondag 8 december 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure