U12 KVKT - Union : 6-2 Printervriendelijke versie

De spelers waren gebrand op een revanche na hun mindere wedstrijd in Tubize en begonnen gretig aan de wedstrijd. Er was wel veldoverwicht van Tienen maar kansen bleven uit.

Slechts sporadisch konden we dreigen en dan meestal vanuit de tweede lijn. Daarenboven was het steeds opletten geblazen, want Union counterde soms zeer gevat via het Nr 11.

Iets na het kwartier was het dan toch zover. Het veldoverwicht werd door Kenny omgezet in een doelpunt. Meteen de start voor een dolle laatste 10 minuten. Joni stond amper op het plein om bij zijn eerste baltoets de 2-0 aan te tekenen.
 
De doelman van Union stak ons dan een handje toe en speelde de bal recht in de voeten van Gilles die droog binnen knalde. Vlak voor rust en na een mooie actie van Brandon kon Gilles de 4-0 scoren. Meteen het signaal om gaan te rusten.
 
Tijdens de rust werden de spelers gewaarschuwd voor de tweede helft. De wedstrijd was nog niet gedaan en er werd gevraagd te blijven voetballen. Maar toch lieten ze zich verrassen en Union kon tegen scoren via de duivelse Nr 11. Meteen het signaal voor Tienen om het laken terug naar zich toe te trekken.
 
Jean Michel maakte er na een mooi opgezette aanval en individuele actie 5-1 van. Union was fysisch duidelijk de mindere en onderging het spel. De kansen waren er wel, maar onzorgvuldigheid in de afwerking zorgde ervoor dat de 5-1 op het bord bleef.
 
Na een foutje van onze tot nu toe (al gans het seizoen) foutloze doelman Lars, kon Union terugkomen tot 5-2. Maar Tienen bleef de combinatie zoeken en Nicolas kon er nog 6-2 van maken. Een oververdiende zege van onze jongens.
 
Scoreverloop : 1-0 (Kenny) ; 2-0 (Joni) , 3-0) (Gilles) , 4-0 (Gilles), 4-1 , 5-1 (Jean Michel) , 5-2 , 6-2 (Nicolas)
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure