U12 KVKT - Namen : 1-2 Printervriendelijke versie

Toen we aan de wedstrijd begonnen, wisten we eigenlijk niet wat ons te wachten stond. Alleen werden de spelers er voor gewaarschuwd Namen (dat zijn eerste competitiewedstrijd speelde) zee gretig en hongerig zouden zijn.  Maar snel hadden we door dat Namen een goede ploeg was.
 
Zoals verwacht waren ze zeer gretig en waren bovenop en paar sterke technische spelers bij. Het eerste kwartier – 20 minuten werd dan ook volledig gedomineerd door Namen, dat verdiend op voorsprong kwam. Na een paar wissels kwamen onze jongens dan beter in de wedstrijd en werden zelfs een paar kleine kansjes afgedwongen. Maar de voorsprong bij de rust was zeker verdiend.
 
Tijdens de rus werd gevraagd iets gretiger en agressiever te spelen, maar de eerste 5 minuten kwam dit er nog niet uit en was het Namen dat de wet bleef dicteren. Daarna werd het evenwicht hersteld maar kansen bleven langs beide kanten uit. Na iets te laks verdedigen kon Namen dan toch de 0-2 aantekenen.
 
Namen ging van dan af de wedstrijd controleren maar plots waren we daar toch en nadat Brandon een mooie kans liet liggen was het een paar minuten later toch raak. Florian kon Brandon de diepte insturen en die was niet egoïstisch en bood Lasse de 1-2 op een schoteltje. Tienen vatte moed uit deze goal, maar Namen bleek een maatje te groot voor onze jongens. Er werd nog wel gedrukt en de nodige risico’s genomen, maar ons slotoffensief kon niet baten.
 
We werden vandaag geklopt door een sterkere tegenstrever, maar sommige van onze jongens hadden toch een off-day. We kregen voorla een lesje in gretigheid en duelkracht.

Kop op mannen, volgende week gaan we er terug tegen aan. Maar denk eraan gretigheid en duelkracht zijn heel belangrijk. Vooral daar moeten we nog een beetje aan werken.

De trainer
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure