U12 KVKT - Namen : 1-2 Printervriendelijke versie

Toen we aan de wedstrijd begonnen, wisten we eigenlijk niet wat ons te wachten stond. Alleen werden de spelers er voor gewaarschuwd Namen (dat zijn eerste competitiewedstrijd speelde) zee gretig en hongerig zouden zijn.  Maar snel hadden we door dat Namen een goede ploeg was.
 
Zoals verwacht waren ze zeer gretig en waren bovenop en paar sterke technische spelers bij. Het eerste kwartier – 20 minuten werd dan ook volledig gedomineerd door Namen, dat verdiend op voorsprong kwam. Na een paar wissels kwamen onze jongens dan beter in de wedstrijd en werden zelfs een paar kleine kansjes afgedwongen. Maar de voorsprong bij de rust was zeker verdiend.
 
Tijdens de rus werd gevraagd iets gretiger en agressiever te spelen, maar de eerste 5 minuten kwam dit er nog niet uit en was het Namen dat de wet bleef dicteren. Daarna werd het evenwicht hersteld maar kansen bleven langs beide kanten uit. Na iets te laks verdedigen kon Namen dan toch de 0-2 aantekenen.
 
Namen ging van dan af de wedstrijd controleren maar plots waren we daar toch en nadat Brandon een mooie kans liet liggen was het een paar minuten later toch raak. Florian kon Brandon de diepte insturen en die was niet egoïstisch en bood Lasse de 1-2 op een schoteltje. Tienen vatte moed uit deze goal, maar Namen bleek een maatje te groot voor onze jongens. Er werd nog wel gedrukt en de nodige risico’s genomen, maar ons slotoffensief kon niet baten.
 
We werden vandaag geklopt door een sterkere tegenstrever, maar sommige van onze jongens hadden toch een off-day. We kregen voorla een lesje in gretigheid en duelkracht.

Kop op mannen, volgende week gaan we er terug tegen aan. Maar denk eraan gretigheid en duelkracht zijn heel belangrijk. Vooral daar moeten we nog een beetje aan werken.

De trainer
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Sporting Hasselt
zondag 2 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Ontdek onze partnerbrochure