U12 KVKT - Charleroi 4-2 Printervriendelijke versie

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen en direct tegen dezelfde tegenstrever als waar wij verleden jaar mee begonnen maar nu thuis. Reeds na 4 minuten bediende Lucas ,Wout op maat en het was 1-0.
 
Wij bleven de wedstrijd in handen houden maar rond de 20e minuut gebeurde er iets eigenaardig. Plots kreeg Charleroi alle ruimte en ze bedankte met een doelpunt 1-1. Amper 1 minuut later moest Gilles een serieuze save doen om de stand te houden. Nog eens 2 minuten later, opnieuw liepen er minstens drie spelers van Charleroi vrij en ditmaal had Gilles geen kans 1-2. De rest van de eerste helft herstelde wij het evenwicht terug en werd ons een duidelijke strafschop onthouden bij een fout op Mathias.

De tweede helft en met wind mee namen wij het spel in handen en drukte Charleroi terug op hun helft. Gevolg op de 5e minuut Lucas opnieuw een assist ditmaal aan Rob en deze knalde binnen 2-2. Ook onze Tom knalde nog eens mooi naar het doel maar juist over. Vanaf dat ogenblik was het Tienen dat het roer in handen hield en op de 15 min. bediende Lars mooi Jarne en de bordjes wezen 3-2. Als besluit knalde Ward nog een vrijschop keihard tegen de netten. 4-2
 
Besluit:
 
Charleroi toonde zich weer langs zijn smalste zijde. Men kan zich afvragen wat is er toch met deze ploeg,die enkele goede spelers in zijn rangen heeft en het zijn juist deze spelers die de boel verpesten en de onbeschofteriken uithangen. Dit was echter alleen maar mogelijk door het toelaten van fouten die een zwaardere sanctie verdiende. Op de cruciale momenten liet de scheidsrechter het echter afweten. Toen Tom langs achter gewoon aangetrapt werd mocht Tienen  een vrijschop nemen en ging de dader vrij uit zelfs zonder verwittiging. Ze zullen gedacht hebben dat alles toegelaten was en even later werd Rob gewoon aangetrapt als de bal weg was,uit frustratie. Ook ditmaal liet de scheidsrechter betijen. Toen de betrokken speler van aan de zijlijn door de supporters aangesproken werd stak hij zijn middenvinger omhoog en ook ditmaal reageerde de scheidrechter niet.
De trainer van de tegenpartij was reeds in de eerste helft achter de omheining gestuurd voor kritiek maar wat de spelers er van bakte dat was nog een pak erger en verdiende zeker de uitsluiting. Wij kunnen nu al stellen dat de heenmatch in Charleroi weer een feest zal worden.

In elk geval gaan we met een goed gevoel naar Lommel alhoewel we niet kunnen zeggen of Charleroi een goede ploeg was,daarom waren ze teveel met andere zaken bezig dan met voetballen. Dik verdiende overwinning.
 
Verslag OT
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure