U12 KVK - Virton: 2-5 Printervriendelijke versie

Na onze mindere prestatie van vorige week, waren onze jongens gemotiveerd om hun supporters iets terug te geven. Samen met Virton maakten ze er een aangename wedstrijd om volgen van. Bij momenten werd door beide ploegen een aantal technische staaltjes getoond en was het echt genieten.
 
Rond de 8ste minuut kon Kenny er 1-0 van maken na een mooie aanval. Lang konden we niet genieten van deze voorsprong, want 2 minuten later en na verkeerd inschatten van Lars en Jamie kon Virton gelijk maken. Ondanks het mooie voetbal bleef deze score op het bord tot aan de rust.
 
Ruststand 1-1
 
Tienen bleek tijdens de rust wat ingedommeld want op een mum van tijd (in de 35ste en 37ste minuut) stond het 1-3. Door slecht inspelen bij de 1-2 en door slecht positiespel bij het derde kon Virton overgaan tot het controleren van de wedstrijd.  Bij Tienen brak er een veertje. De wil was er nog wel maar bij een aantal jongens was het beste er van af.
Rond de 48ste minuut en na een slecht weggewerkte hoekschop kon Thomas dan toch de aansluitingstreffer maken en de jongens gingen er terug in geloven. Achteraan gingen we man op man spelen en dan liet Virton zien waarom het kampioen speelt dit jaar. Want bij de eerste de beste tegenstoot stond het 2-4. En 2 minuten later maakten ze het helemaal af.
De uitslag is een beetje overdreven, want onze jongens hebben vandaag laten zien dat ook zij kunnen voetballen.
 
Een paar jongens lieten bij de tegendoelpunten een steekje vallen en een ploeg als Virton straft dit meteen af. Toch een pluim naar gans de groep.  Nog één wedstrijd het volle pond geven man en het seizoen zit er weer op. We gaan er nog eens tegen aan volgende week.
 
Verslag door trainer Luc Noé
 
Scoreverloop: 8’ 1-0 (Kenny) – 10’ 1-1 ; 35’ 1-2 ; 37’ 1-3, 48’ 2-3 (Thomas) ; 57’ 2-4 ; 59’ 2-5
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure