U12 KVK - UR Namen: 1-1 Printervriendelijke versie

Op dit hard bevroren veld wisten we dat het een zeer moeilijke wedstrijd ging zijn. Daarenboven speelden we tegen een stevige en technisch sterke tegenstrever. Maar na de wedstrijd van afgelopen week, hadden we er het volste vertrouwen in.
 
En onze jongens beschaamden dat vertrouwen niet. Samen met de spelers van Namen maakten ze er een aangename en leuke wedstrijd van. Maar het veld speelde beide ploegen te veel parten om die laatste pas juist te laten aankomen. Beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd maar echte kansen bleven uit.We gingen dan ook rusten met een 0-0 stand.
 
De tweede helft was amper een paar minuten bezig of Tienen bouwde aan een mooie aanval over verschillende stations. Thomas kreeg de kans om de 1-0 op het bord te zetten, maar door de staat van het veld kon hij niet deftig afdrukken en besloot de bal tot bij Nicolas te krijgen. Maar ook deze had problemen met de gladde ondergrond en weg was de kans.
 
Later zou blijken dat dit de mooiste kans van de wedstrijd was. Tienen voerde de druk een beetje op en kreeg een paar hoekschoppen. Een van deze hoekschoppen werd door Jean Michel binnen gekopt, maar de bal werd net voor de lijn weggehaald. Maar Jean Michel kon dan toch de rebound binnenkoppen.
 
Op dat ogenblik was het betere spel van Tienen en was de voorsprong verdiend te noemen. Namen reageerde onmiddellijk en nam de wedstrijd in handen. Dat had al snel resultaat. Vijf minuten na de openingsgoal kreeg Namen een (misschien licht toegekende) vrije schop net buien de zestien meter. De bal spatte op de deklat, maar ook hier werd de rebound binnen gekopt.
 
Namen voelde dat er meer in zat en drukte even door, maar Tienen liet zich niet aan de kant zetten en herstelde snel het evenwicht. De wedstrijd ging leuk op en af zonder dat er echt grote kansen waren. 1-1 was dan ook een terechte uitslag met twee ploegen die op deze schaatsbaan toch een wedstrijd speelden die aangenaam om volgen was.
 
Proficiat mannen, de prestatie van vorige week vroeg om bevestiging en die hebben we duidelijk gekregen. Laat ons de rest van het seizoen op deze manier verder werken en er wachten ons nog leuke momenten.
 
Scoreverloop : 44’ 1-0 (Jean Michel) ; 49’ 1-1
 
Verslag door trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Sp.-Mopertingen
KVK Tienen
zondag 8 december 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure