U12 KVK - UR Namen: 1-1 Printervriendelijke versie

Op dit hard bevroren veld wisten we dat het een zeer moeilijke wedstrijd ging zijn. Daarenboven speelden we tegen een stevige en technisch sterke tegenstrever. Maar na de wedstrijd van afgelopen week, hadden we er het volste vertrouwen in.
 
En onze jongens beschaamden dat vertrouwen niet. Samen met de spelers van Namen maakten ze er een aangename en leuke wedstrijd van. Maar het veld speelde beide ploegen te veel parten om die laatste pas juist te laten aankomen. Beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd maar echte kansen bleven uit.We gingen dan ook rusten met een 0-0 stand.
 
De tweede helft was amper een paar minuten bezig of Tienen bouwde aan een mooie aanval over verschillende stations. Thomas kreeg de kans om de 1-0 op het bord te zetten, maar door de staat van het veld kon hij niet deftig afdrukken en besloot de bal tot bij Nicolas te krijgen. Maar ook deze had problemen met de gladde ondergrond en weg was de kans.
 
Later zou blijken dat dit de mooiste kans van de wedstrijd was. Tienen voerde de druk een beetje op en kreeg een paar hoekschoppen. Een van deze hoekschoppen werd door Jean Michel binnen gekopt, maar de bal werd net voor de lijn weggehaald. Maar Jean Michel kon dan toch de rebound binnenkoppen.
 
Op dat ogenblik was het betere spel van Tienen en was de voorsprong verdiend te noemen. Namen reageerde onmiddellijk en nam de wedstrijd in handen. Dat had al snel resultaat. Vijf minuten na de openingsgoal kreeg Namen een (misschien licht toegekende) vrije schop net buien de zestien meter. De bal spatte op de deklat, maar ook hier werd de rebound binnen gekopt.
 
Namen voelde dat er meer in zat en drukte even door, maar Tienen liet zich niet aan de kant zetten en herstelde snel het evenwicht. De wedstrijd ging leuk op en af zonder dat er echt grote kansen waren. 1-1 was dan ook een terechte uitslag met twee ploegen die op deze schaatsbaan toch een wedstrijd speelden die aangenaam om volgen was.
 
Proficiat mannen, de prestatie van vorige week vroeg om bevestiging en die hebben we duidelijk gekregen. Laat ons de rest van het seizoen op deze manier verder werken en er wachten ons nog leuke momenten.
 
Scoreverloop : 44’ 1-0 (Jean Michel) ; 49’ 1-1
 
Verslag door trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KFC Eppegem
oefenwedstrijd
zo. 25 augustus - 15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Ontdek onze partnerbrochure