U12 KVK - UR Namen: 1-1 Printervriendelijke versie

Op dit hard bevroren veld wisten we dat het een zeer moeilijke wedstrijd ging zijn. Daarenboven speelden we tegen een stevige en technisch sterke tegenstrever. Maar na de wedstrijd van afgelopen week, hadden we er het volste vertrouwen in.
 
En onze jongens beschaamden dat vertrouwen niet. Samen met de spelers van Namen maakten ze er een aangename en leuke wedstrijd van. Maar het veld speelde beide ploegen te veel parten om die laatste pas juist te laten aankomen. Beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd maar echte kansen bleven uit.We gingen dan ook rusten met een 0-0 stand.
 
De tweede helft was amper een paar minuten bezig of Tienen bouwde aan een mooie aanval over verschillende stations. Thomas kreeg de kans om de 1-0 op het bord te zetten, maar door de staat van het veld kon hij niet deftig afdrukken en besloot de bal tot bij Nicolas te krijgen. Maar ook deze had problemen met de gladde ondergrond en weg was de kans.
 
Later zou blijken dat dit de mooiste kans van de wedstrijd was. Tienen voerde de druk een beetje op en kreeg een paar hoekschoppen. Een van deze hoekschoppen werd door Jean Michel binnen gekopt, maar de bal werd net voor de lijn weggehaald. Maar Jean Michel kon dan toch de rebound binnenkoppen.
 
Op dat ogenblik was het betere spel van Tienen en was de voorsprong verdiend te noemen. Namen reageerde onmiddellijk en nam de wedstrijd in handen. Dat had al snel resultaat. Vijf minuten na de openingsgoal kreeg Namen een (misschien licht toegekende) vrije schop net buien de zestien meter. De bal spatte op de deklat, maar ook hier werd de rebound binnen gekopt.
 
Namen voelde dat er meer in zat en drukte even door, maar Tienen liet zich niet aan de kant zetten en herstelde snel het evenwicht. De wedstrijd ging leuk op en af zonder dat er echt grote kansen waren. 1-1 was dan ook een terechte uitslag met twee ploegen die op deze schaatsbaan toch een wedstrijd speelden die aangenaam om volgen was.
 
Proficiat mannen, de prestatie van vorige week vroeg om bevestiging en die hebben we duidelijk gekregen. Laat ons de rest van het seizoen op deze manier verder werken en er wachten ons nog leuke momenten.
 
Scoreverloop : 44’ 1-0 (Jean Michel) ; 49’ 1-1
 
Verslag door trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure