U12 KVK - OH Leuven: 0-3 Printervriendelijke versie

Ondanks de moeilijke weersomstandigheden (de wind maakte dat het moeilijk voetballen was) werd aan onze jongens gevraagd er vol tegenaan te gaan en vooral de combinatie over grond te zoeken. Tienen trok vanaf de eerste minuut het spel naar zich toe en OHL kon alleen maar toekijken.
 
Met zeer gevarieerd spel deed Tienen wat het wou en kwamen er ook kansen. Na 5’ trok Florian een eerste keer aan de noodbel voor OHL, maar de bal ging nipt naast. Een minuut later ranselde de doelman van OHl een schicht van Gilles uit de hoek. De aanvalsgolven bleven komen en OHL beperkte zich tot counteren.

Een center van Pol werd door de wind verkeerd in geschat en weg was de kans. Tienen kreeg kansen genoeg maar verzaakte (zoals al enkele weken het geval is) deze af te maken. En in voetbal weet je dan dat dat doelpunt aan de overzijde valt. Want bij de eerste ernstige tegenprik (we lieten ons op rechter flank iets te simpel in de wind zetten) maakte OHL er 0-1 van. Volledig tegen de gang van het spel op dat moment. Tienen trok er zich niets van en bleef de combinatie over de grond zoeken.

Het was alweer Gilles die een schicht richting doel lanceerde maar nu stond de doelpaal in de weg en was Pol niet gretig genoeg om de rebound te benutten. De gelijkmaker hing duidelijk in de lucht maar spijtig voor onze jongens kwam die er niet en gingen we, na een schitterende eerste helft, met een achterstand rusten. Er werden wat vervangingen door gevoerd bij de rust en gevraagd om gewoon te blijven spelen.
 
Tienen ging in de tweede helft gewoon door op haar elan en trok onmiddellijk terug in de aanval maar er krop iets vaker slordigheden in de ploeg. OHL profiteerde van een onoplettendheid achteraan en maakte er rond de 35’ 0-2. Bij Tienen brak de veer even en OHL maakte er onmiddellijk gebruik van om 0-3 uit te lopen rond de 41ste minuut. Tienen probeerde nog wel maar het geloof in een goede afloop was duidelijk weg. De combinaties verwaterden een beetje alsook de wedstrijd.
 
Rond de 45ste minuut dan toch even opschudding, want Thomas verscheen alleen voor de doelman. Hij schakelde deze uit maar een speler van OHL kon de bal nog net wegwerken. Volledig in de lijn van gans de wedstrijd. Tienen bracht het beste voetbal, maar OHL was het efficiëntste in de afwerking.
 
De wedstrijd kabbelde dan rustig op en neer zonder echt grootse momenten tot 5’ voor het einde Kenny een mooie aanval op de slof nam. Maar dat verdiende doelpuntje werd ons ECHT niet gegund, want de bal plofte op de deklat.
 
Kop op mannen, we hebben vandaag niet gekregen wat we verdiende, maar het doel van de club is jullie leren voetballen. En als we de wedstrijd van vandaag bekijken (en vooral de eerste helft dan), zijn we de goede weg ingeslagen. We blijven er voor gaan en ooit zullen jullie worden beloond.
 
Scoreverloop : 9’ 0-1 ; 35’ 0-2 ; 41’ 0-3
 
Verslag door trainer Luc Noé

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Sporting Hasselt
zondag 2 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Ontdek onze partnerbrochure