U12 KVK - OH Leuven: 0-3 Printervriendelijke versie

Ondanks de moeilijke weersomstandigheden (de wind maakte dat het moeilijk voetballen was) werd aan onze jongens gevraagd er vol tegenaan te gaan en vooral de combinatie over grond te zoeken. Tienen trok vanaf de eerste minuut het spel naar zich toe en OHL kon alleen maar toekijken.
 
Met zeer gevarieerd spel deed Tienen wat het wou en kwamen er ook kansen. Na 5’ trok Florian een eerste keer aan de noodbel voor OHL, maar de bal ging nipt naast. Een minuut later ranselde de doelman van OHl een schicht van Gilles uit de hoek. De aanvalsgolven bleven komen en OHL beperkte zich tot counteren.

Een center van Pol werd door de wind verkeerd in geschat en weg was de kans. Tienen kreeg kansen genoeg maar verzaakte (zoals al enkele weken het geval is) deze af te maken. En in voetbal weet je dan dat dat doelpunt aan de overzijde valt. Want bij de eerste ernstige tegenprik (we lieten ons op rechter flank iets te simpel in de wind zetten) maakte OHL er 0-1 van. Volledig tegen de gang van het spel op dat moment. Tienen trok er zich niets van en bleef de combinatie over de grond zoeken.

Het was alweer Gilles die een schicht richting doel lanceerde maar nu stond de doelpaal in de weg en was Pol niet gretig genoeg om de rebound te benutten. De gelijkmaker hing duidelijk in de lucht maar spijtig voor onze jongens kwam die er niet en gingen we, na een schitterende eerste helft, met een achterstand rusten. Er werden wat vervangingen door gevoerd bij de rust en gevraagd om gewoon te blijven spelen.
 
Tienen ging in de tweede helft gewoon door op haar elan en trok onmiddellijk terug in de aanval maar er krop iets vaker slordigheden in de ploeg. OHL profiteerde van een onoplettendheid achteraan en maakte er rond de 35’ 0-2. Bij Tienen brak de veer even en OHL maakte er onmiddellijk gebruik van om 0-3 uit te lopen rond de 41ste minuut. Tienen probeerde nog wel maar het geloof in een goede afloop was duidelijk weg. De combinaties verwaterden een beetje alsook de wedstrijd.
 
Rond de 45ste minuut dan toch even opschudding, want Thomas verscheen alleen voor de doelman. Hij schakelde deze uit maar een speler van OHL kon de bal nog net wegwerken. Volledig in de lijn van gans de wedstrijd. Tienen bracht het beste voetbal, maar OHL was het efficiëntste in de afwerking.
 
De wedstrijd kabbelde dan rustig op en neer zonder echt grootse momenten tot 5’ voor het einde Kenny een mooie aanval op de slof nam. Maar dat verdiende doelpuntje werd ons ECHT niet gegund, want de bal plofte op de deklat.
 
Kop op mannen, we hebben vandaag niet gekregen wat we verdiende, maar het doel van de club is jullie leren voetballen. En als we de wedstrijd van vandaag bekijken (en vooral de eerste helft dan), zijn we de goede weg ingeslagen. We blijven er voor gaan en ooit zullen jullie worden beloond.
 
Scoreverloop : 9’ 0-1 ; 35’ 0-2 ; 41’ 0-3
 
Verslag door trainer Luc Noé

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure