U12 KVK - KVSK United : 3-2 Printervriendelijke versie

Na de makkelijke overwinning tegen Charleroi, wisten we dat de tweede wedstrijd veel moeilijker ging zijn.

 

De spelers waren er zich goed van bewust en begonnen dan ook gretig aan de wedstrijd. De eerste aanval was meteen gevaarlijk maar Brandon kon net niet afwerken. Het was echter uitstel van executie, want na 7 minuten kon Brandon dan toch, de op dat moment verdiende, voorsprong op het bord zetten. Na een 15-tal minuten dienden we echter wat gas terug te nemen en kwam Lommel beter in de wedstrijd. Dit resulteerde al snel in de gelijkmaker. Bij de rust was het 1-1 en het was een juiste weergave van de wedstrijd.

 

De tweede helft begon Lommel het best aan de wedstrijd en Tienen kwam een 10-tal minuten onder druk te staan. We durfden gewoon te weinig eens we balbezit hadden, waardoor de druk steeds groter werd. Lommel was duidelijk de betere ploeg, maar echt dreigen deden ze zelden. En indien ze dan toch gevaarlijk waren, stond Lars wel op de goede plaats.
 

Toen de storm van Lommel wat ging liggen, kwam Tienen iets beter voor de dag. Het werd een wedstrijd waarin vooral in het middenveld werd gestreden voor elke bal en meter. Op een van de Tiense uitbraken, kon Lasse Tienen terug op voorsprong schieten. Een beetje een gevleide voorsprong op dat moment.

 

Dit doelpunt gaf Tienen vleugels en ze gingen terug in hun kansen geloven. Op karakter en inzet kon een nooit aflatende Florian zelfs de 3-1 op het bord zetten. Tienen leek de buit op zak te hebben maar na een mistasten in de verdediging lukte Lommel (alhoewel we al in blessuretijd waren) de aansluiter. De scheidsrechter liet enkel nog aftrappen en de overwinning was binnen.

 

Lommel verdiende zeker een puntje, maar Tienen was efficiënter voor de goal en kon zo de drie punten thuis houden.

Proficiat jongens, doe zo verder maar zoals jullie al hebben gemerkt, zullen we er elke wedstrijd moeten voor knokken.

Keep up the spirit
 
Scoreverloop : 1-0 (Brandon) ; 1-1 ; 2-1 (Lasse) ; 3-1 (Florian) ; 3-2.

 

 

De trainer

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure