U12 KVK - KVSK United: 2-3 Printervriendelijke versie

Na bijna twee maanden zonder competitievoetbal was het eindelijk zo ver. Eindelijk was er nog eens een wedstrijd. Het beloofde een zware wedstrijd te worden want Lommel is een zeer stevige tegenstrever.
 
Tienen begon zeer sterk aan de wedstrijd en slaagde erin Lommel van zijn doel te houden om zelf een paar mooie kansen af te dwingen. Na een 6-tal werd Tienen een penalty onthouden nadat Lasse mooi het straatje was ingestuurd. Uitstel van executie want 5 minuten later werd via onze rechterflank een mooie aanval in elkaar gestoken. Joni lanceerde Kenny mooi en deze was niet zelfzuchtig en bood Pol een niet te missen kans aan. Mooi uitgespeeld en verdiend op voorsprong. Tienen drukte door en nog geen paar minuten later trapte Tienen tegen de paal.
 
Maar ook Lommel begon stilaan te dreigen en vooral dan via de snelle en krachtige zwarte speler op positie 9. Tienen had duidelijk problemen met deze. Vlak voor rusten lieten we Tienen zich 2 maal op evenveel minuten ringeloren en stond het opeens 1-2 voor Lommel. Gelukkig kon Jean Michel in blesuretijd er 2-2 van maken want de gelijke stand bij de rust was meer dan verdiend.
 
De trainer was tevreden met het geleverde spel maar er werd gevraagd iets meer duels te winnen. Tienen bleef de combinatie zoeken, terwijl Lommel vooral via die snelle Nr 9 probeerde uit breken. Het was een gelijkopgaande wedstrijd waarin stilaan duidelijk werd dat de scorende ploeg de winnende ploeg zou worden.
 
Rond het kwartier werd door Tienen dan de mooiste aanval uit de partij in elkaar gestoken (over verschillende stations in 1 tijd – we geloofden onze ogen niet) maar Thomas kwam net te laat om de voorzet van Lasse te verzilveren. Tienen bleef de aanval zoeken en liep in de 59’ op een dodelijke counter van Lommel via de dekselse nummer 9.
 
Twee – drie en er restte geen tijd meer om te reageren. In tegendeel het was Lommel dat op hoekschop nog eens kon dreigen. De Tiense spelers druipten af na een toch wel voetballend sterke wedstrijd. Een gelijkspel was zeker verdiend geweest, maar...
 
Niks van aantrekken mannen, blijven trainen en blijf voetballen. Vooral de manier waarop we spelen is van belang, niet het resultaat. We gaan er weer stevig tegen aan volgende week. Keep up the good spirit!
 
De trainer
 
Scoreverloop : 15’ Pol (1-0), 29’ x 1-1, 30’ x (1-2), 32’ Jean Michel (2-2), 59’ x (2-3)
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure