U12 KVK - Exc.Virton: 1-3 Printervriendelijke versie

De eerste wedstrijd tegen Virton kon, door de perikelen op de bond, niet dooraan. We wisten dus niet wat voor tegenstrever we tegen gingen krijgen. Uitgaande van hun uitslagen van de afgelopen weken (9 op 9 waarbij ook winst tegen OHL), verwachtte we een sterke tegenstander.
 
Tienen begonnen voetballend sterk aan de wedstrijd, maar na een tijdje moet je als ploeg proberen diepgang te creëren en dat ontbrak bij ons. We voetbalden goed tot ongeveer een 5-tal meter voor de backlijn van de tegenstrever en daar liep het fout. De laatste pas was telkens te slordig of juist daar in de zone van de waarheid waren we niet gretig genoeg.

Na 10 minuutjes herstelde Virton het evenwicht. En toen was duidelijk dat dit een sterk geheel was, met vooraan een op een verdediging wegende Nr 9.

Rond de 18de minuut kon Virton de 0-1 aantekenen. Tienen probeerde de bakens te verzetten, maar een aarzeling in de verdediging rond de 23ste minuut bracht Virton de 0-2 op. Vlak voor rusten lieten we ons dan verdedigend veel te makkelijk uitschakelen en werd het 0-3. En deze keer gingen de kopjes wel naar beneden.
 
Onze tweede helft was er eentje om snel te vergeten. In de eerste helft zagen we af en toe nog een mooie combinatie, tijdens gans de tweede helft kregen we geen enkele mooie aanval te zien. De passing was veel te slordig en de druk op de bal was veel te laks. Onze jongens geloofden er duidelijk niet meer in.

Gelukkig verknoeide Virton tal van kansen, want de uitslag had groter kunnen zijn.

Daar waar we vorige week het karakter toonden om er nog iets goed van te maken ondanks de achterstand, bleef het deze week vooral beperkt tot wat goede wil.

Uiteindelijk kon Brandon vlak voor affluiten nog de eerredder scoren, maar meer zat er niet in vandaag. Een paar jongens zitten duidelijk in een mindere periode en dat laat zich gevoelen.

Kop op mannen, het enige wat we nu kunnen doen, is blijven werken op training en blijven geloven in ons zelf. We hebben een slag verloren, maar nog niet de oorlog.

Volgende week beginnen we weer van nul en gaan we er terug tegen aan. Het wordt alweer een moeilijk wedstrijd, want Namen kwam thuis de drie puntjes weg kapen. Het is nu aan ons om deze week toe te leven naar deze wedstrijd. Kop op en we gaan ervoor.
 
Scoreverloop: 0-1, 0-2,  0-3, 1-3 (Brandon)
 
Verslag door trainer Luc Noé
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure