U12 KVK - Eupen: 4-0 Printervriendelijke versie

Er zijn zo van die dagen dat je als trainer het gevoel hebt dat het goed zit. Vandaag heb ik geen enkel moment het gevoel gehad dat we de punten niet zouden thuis houden. De opwarming was perfect, zeer veel concentratie bij gans de groep en dan weet je gewoon dat het gaat lukken.
 
De eerst 5 minuten waren nog een beetje onzeker, een gevolg van de 1 op 9 van de laatste drie weken, maar daarna trok Tienen het laken volledig naar zich toe. Eupen kon alleen maar toe kijken hoe Tienen de bal opeiste en ook rond speelde.

Op het kwartier werd het overwicht ook omgezet in een doelpunt. Pol mocht bij de eer gaan lopen om het af te maken maar het waren vooral Jamie, Jeanke en Nicolas die op de rechter flank een zeer mooie aanval opbouwden.

Tienen voelde dat er meer inzat en onze linker kant wou niet onderdoen voor onze rechter flank. Ook zij tikten van achter uit het balletje rond om uiteindelijk bij Kenny uit te komen, die het kon afmaken. Je zag het vertrouwen groeien bij onze jongens en het niveau bleef hoog, alleen werden de kansen niet afgemaakt.

Ruststand 2-0 en dit was meer dan verdiend.
 
De tweede helft gingen we gewoon door op ons elan en na 3’ kon Jeanke er 3-0 van maken. We zullen het dan maar direct afmaken dachten onze jongens, want 1 minuut later, na een alweer mooi opgebouwde aanval, pikte ook Brandon zijn goaltje mee.  Deze wedstrijd zou ons niet meer ontsnappen en we hielden de partij onder controle.

Na een kwartier en na een paar wissels lieten we de teugels een 5-tal minuten vieren, zonder dat Eupen echter voor gevaar kon zorgen. De laatste 10 minuten trokken we het laken dan weer naar ons toe, maar streefden we iets te veel naar persoonlijk succes. Als we op dat moment blijven voetballen, had de score zeker nog hoger kunnen oplopen. En daar moeten we de volgende keer toch op letten. Een meer dan verdiende overwinning, maar vooral de manier waarop was belangrijk.

Proficiat mannen voor deze mooie prestatie. Volgende week wacht ons een zware dobber in OHL. Ik wens jullie heel veel succes toe, want zoals jullie weten kan ik er zelf niet bij zijn. Go for it, guys.
 
Trainer Luc Noé.
 
Scoreverloop : 1-0 (Pol), 2-0 (Kenny), 3-0 (Jeanke), 4-0 (Brandon)
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure