U12 AS Eupen - KVK: 2-4 Printervriendelijke versie

Door omstandigheden kon ik zelf niet aanwezig zijn op de wedstrijd. Maar Stanny en Benny hebben die probleemloos opgevangen, waarvoor mijn dank.
 
Dit verslag is dan ook op basis van de ervaringen van deze beide personen. Tienen heeft over gans de lijn een goede wedstrijd gespeeld. Dit ondanks een terrein dat er alweer erbarmelijk bij lag. Eigenlijk mogen wij als KVK Tienen stilaan fier zijn over de staat van onze terreinen. Over gans de lijn liggen onze terreinen er alle twee voortreffelijk bij.
 
Van in de eerste minuut trok Tienen ten aanval met bij momenten mooi voetbal. Kansen waren er genoeg, maar weer bleek die laatste pas net niet goed genoeg.
 
Vlak voor rusten konden we op hoekschop (Vrijdag werd er nog volop getraind) dan toch scoren via Axel Delathuy. Tienen ging dus rusten met een 0-1 voorsprong.
 
De tweede helft was eigenlijk identiek aan de eerste met Tienen dat het vooral zijn heil zocht in de combinatie. Na 5’ in de tweede helft kon Jeanke er op voorzet van Pol dan toch 0-2 van maken. Maar in de euforie konden we niet beletten dat Eupen er 1-2 van maakte.

Niet getreurd zeiden onze mannen en nog geen minuut later stond het al 1-3 via Thomas die een voorzet van Kenny binnen werkte. Maar Eupen dacht hetzelfde en nog geen 2’ later stond het al 2-3.

Tienen bleef de combinatie zoeken, maar Gilles ging zijn kans vanop 30 meter en bracht Tienen op 2-4. Eupen bleef er voor gaan en kon er 5’ voor affluiten 3-4 van maken.

 
Bibberen tot het einde dus, want ook de scheidsrechter deed zijn duitje in het zakje door 7’ te laten overspelen. Al bij al een verdiende zege van een goed combinerend Tienen. Proficiat mannen, ik ben fier op jullie dat jullie ondanks mijn afwezigheid er vol voor zijn gegaan. Op naar de derby tegen OHL van volgende week.
 
Scoreverloop : 29’ 0-1 (Axel D) ; 34’ 0-2 (Jean Michel) ; 39’ 1-2 ; 40’ 1-3 (Thomas) ; 42’ 2-3 ; 48’ 2-4 Gilles ; 55’ 3-4.
 
Verslag door trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
K. Diegem Sport
1 september 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019

Ontdek onze partnerbrochure