U12 AS Eupen - KVK: 2-4 Printervriendelijke versie

Door omstandigheden kon ik zelf niet aanwezig zijn op de wedstrijd. Maar Stanny en Benny hebben die probleemloos opgevangen, waarvoor mijn dank.
 
Dit verslag is dan ook op basis van de ervaringen van deze beide personen. Tienen heeft over gans de lijn een goede wedstrijd gespeeld. Dit ondanks een terrein dat er alweer erbarmelijk bij lag. Eigenlijk mogen wij als KVK Tienen stilaan fier zijn over de staat van onze terreinen. Over gans de lijn liggen onze terreinen er alle twee voortreffelijk bij.
 
Van in de eerste minuut trok Tienen ten aanval met bij momenten mooi voetbal. Kansen waren er genoeg, maar weer bleek die laatste pas net niet goed genoeg.
 
Vlak voor rusten konden we op hoekschop (Vrijdag werd er nog volop getraind) dan toch scoren via Axel Delathuy. Tienen ging dus rusten met een 0-1 voorsprong.
 
De tweede helft was eigenlijk identiek aan de eerste met Tienen dat het vooral zijn heil zocht in de combinatie. Na 5’ in de tweede helft kon Jeanke er op voorzet van Pol dan toch 0-2 van maken. Maar in de euforie konden we niet beletten dat Eupen er 1-2 van maakte.

Niet getreurd zeiden onze mannen en nog geen minuut later stond het al 1-3 via Thomas die een voorzet van Kenny binnen werkte. Maar Eupen dacht hetzelfde en nog geen 2’ later stond het al 2-3.

Tienen bleef de combinatie zoeken, maar Gilles ging zijn kans vanop 30 meter en bracht Tienen op 2-4. Eupen bleef er voor gaan en kon er 5’ voor affluiten 3-4 van maken.

 
Bibberen tot het einde dus, want ook de scheidsrechter deed zijn duitje in het zakje door 7’ te laten overspelen. Al bij al een verdiende zege van een goed combinerend Tienen. Proficiat mannen, ik ben fier op jullie dat jullie ondanks mijn afwezigheid er vol voor zijn gegaan. Op naar de derby tegen OHL van volgende week.
 
Scoreverloop : 29’ 0-1 (Axel D) ; 34’ 0-2 (Jean Michel) ; 39’ 1-2 ; 40’ 1-3 (Thomas) ; 42’ 2-3 ; 48’ 2-4 Gilles ; 55’ 3-4.
 
Verslag door trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure