U11 Tubize - KVKT: 1-1 Printervriendelijke versie

De wedstrijd begon goed met onmiddellijk balbezit en druk op de tegenstrever. Na een vijftal minuten liet de doelwachter van Tubize een steek vallen en Rob was er als de kippen bij om binnen te duwen 1-0.
 
Na dit doelpunt nam Tubize de wedstrijd in handen en nu reeds voor de derde maal op rij lieten wij ons terugdringen in ons eigen doelgebied.
 
De organisatie was voor een groot gedeelte zoek en wij kwamen er nog maar sporadisch aan te pas.
 
Tubeke liet zien dat het over een goede technische ploeg beschikt die trachtte verzorgd voetbal te spelen. Rond de 25 min.werd er een mooie aanval van ons(een van de weinige in de eerste helft)afgeblokt door de tegenstrever en bij de tegenaanval was het raak.
Ruststand  1 – 1.
 
De tweede helft was dan weer de derde maal op rij een copij van de vorige wedstrijden. Trainer Ben stuurde zijn manschappen wat bij en kwam met een gewijzigde veldbezetting.
Wij namen de wedstrijd in handen en trokken onmiddellijk ten aanval
 
Zoals in Charleroi ging dan ook hier de scheidsrechter zich een beetje moeien met de wedstrijd en begon zich meer te gedragen als een supporter in plaats van een scheidsrechter. Gelukkig was het ditmaal niet zo erg als in Charleroi maar storend en opvallend was het wel.
 
De laatste man van Tubeke ontpopte zich tot een echte professional en liet alle ontoelaatbare knepen zien dat ging van trekken en sleuren over duwen en trappen.
 
In plaats van in te grijpen liet de scheidrechter dit gewoon gebeuren maar naar het einde van de wedstrijd trok hij dan toch eens geel omdat het de spuigaten aan het uitlopen was.
 
Beide ploegen bleven hun best doen om de overwinning binnen te halen en op een mooie aanval via Rob kwam de bal bij Calvin terecht die op het laatste nippertje afgeblokt werd.
 
Tien minuten voor het einde kwetste  Quinten zich ,een van onze sterkmakers in de ploeg. Hopelijk is het niet te erg zodat hij de volgende wedstrijd er terug bij is.
 
Een wedstrijd waarin wij niet moeten klagen over de eindstand. Zaterdag geven wij een van de oudste ploegen in België thuis partij. Union St.Gilloise met het stamnummer 10.

OT.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure