U11 in tornooi Diegem Printervriendelijke versie

Terwijl de jeugddag in het Bergéstadion doorging stonden onze jongens te zweten en te puffen op het veld van Diegem. Hier de uitslagen en het scoreverloop.

Kwalificatiewedstrijden:

1 ) KVK – Woluwe : 1-0
    Doelpunt van Mathias
 
2 ) KVK – Ternat  2-0
    Doelpunten Fausto 1-0 Tom  2-0
 
3 ) KVK – Oudenaarde  0 – 0
 
Stand na de kwalificatiewedstrijden  1) KVK Tienen
 
Kwalificatie voor de kwartfinale:  KVK- Diegem  0-1

De ganse wedstrijd overklaste wij Diegem maar vergaten te scoren. Bij de enige tegenaanval scoorde zij. Onverdiende nederlaag.
 
Kwalificatiewedstrijd voor de 5e tot en met de 8e plaats:
 
KVK – OHL  4-0
Doelpunten:  Wout 1-0, Rob 2-0, Fausto 3-0, Lucas   4-0
 
Eindwedstrijd voor de 5e plaats:
 
 KVK – Oudenaarde  3-1
 
 Doelpunten:  Rob  1-0, Wout 2-0,  Tegendoelpunt 2-1, Mathias  3-1
 
Wij kunnen terugblikken op een zeer goed tornooi en waren in alle wedstrijden de meerdere. Spijtig genoeg verloren wij een wedstrijd en dat koste ons de finale. Wij verdiende door ons spel zeker de finale plaats maar het mocht niet zijn. Door de samenstelling van de poules vielen wij zo al naar de kwalificatie voor de 5e plaats en dit na de enige nederlaag van het tornooi. Die hebben wij dan maar op een overtuigende wijze genomen.
 
Nog een weetje: Onze gasten mochten de beker en de medailles ontvangen uit de handen van Ariel Jacobs trainer van Anderlecht. Uiteindelijk toch een mooie herinnering.
 
Verslag: OT
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure