U11 Ol. Charleroi - KVK 0-1 Printervriendelijke versie

De vorige wedstrijd op Charleroi nog in het geheugen en hopende op betere omstandigheden begaven wij ons naar deze ploeg. Bij aankomst vielen wij bijna van onze sokken als wij de toestand van het terrein zagen waar wij diende op te spelen. Eerst dacht trainer Ben om de wedstrijd niet te laten doorgaan maar vond het dan toch zonde voor de spelers en iedereen die met de ploeg meegekomen was. Dus dan maar gespeeld.
 
Het was eigenlijk niet om aan te zien. Iedere bal die men wou aannemen of een pas geven bleef in de modder steken of het water. Voetbal onmogelijk dus en dan bleef er niets meer over dan te ploeteren en te vechten voor de bal. In tegenstelling tot de vriendenwedstrijden waren wij ditmaal wel bij de zaak. Charleroi had in de eerste helft toen wij op het slechtste gedeelde van het terrein speelde iets meer balbezit maar dit kwam omdat zij blijkbaar gewoon zijn  om in de modder te ploeteren en niet te voetballen. Gilles hield de netten proper en de ruststand was 0-0.
 
In de tweede helft konden wij op het iets betere(?) gedeelte spelen en Charleroi mocht het vergeten. Ben herschikte zijn manschappen licht en wij zette Charleroi flink onder de druk. Na 5 minuten was het al prijs. Een mooie aanval vertrekkende van Willem(weer een beresterke wedstrijd spelend) naar Fausto, doorstekend naar Mathias en dan voorgezet naar Rob. Door deze laatste mooi afgewerkt. Ook nu was de scheidsrechter weer het middenpunt van de acties.
 
Rob werd tweemaal op zeer verdachte omstandigheden onderuit gehaald waarvan zeker 1 strafschop. Toen nog eens Jarne duidelijk onderuit getrapt werd gingen langzaam de potjes aan het koken. Weer geen strafschop en deze was niet te betwisten. Tussen de 20 en 25 min. schoot eerst Rob en nadien Mathias nog eens op de paal. Charleroi kwam er bijna niet meer aan te pas maar kwam op een tegenaanval toch kort bij een doelpunt. Niels hield echter zijn netten proper.
 
Calvin hield aan de wedstrijd drie snijwonden over en Mathias een. Blijkbaar lag er nog glas in de modder ook. Men kan zich in Charleroi toch eens vragen stellen met wat zij daar bezig zijn vind ik. Als men de toestand van de terreinen daar zag. Amaai zeg en dat voor twee nationale. Er was daar een  terrein waar de U 12 diende te spelen en dat was nog slechter. Hier bij ons is er zelfs in provinciale zo iets niet te vinden.
 
Buiten het terrein was er ook de trainer van de tegenpartij die voortdurend de scheidsrechter onder druk zette en zijn richtlijnen meegaf. De scheidrechter zijn zoon speelde namelijk ook mee. Het ene plezier was blijkbaar het andere. Hij kreeg het zelfs zo ver dat men vijf minuten langer speelde in de hoop toch nog een gelijkspel uit de brand te halen.
 
Gelukkig heeft het ditmaal niet geholpen en zijn wij meer dan verdiend met de zege naar huis gegaan. Wij u natuurlijk enkele beelden van het terrein en het geploeter niet onthouden.
 
Verslag: OT
 
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure