U11 nabeschouwing seizoen '07-'08 Printervriendelijke versie

Het seizoen zit erop en wij kunnen uiteindelijk terugblikken op een geslaagd seizoen met als beloning een tweede plaats. Voor de winterstop waren wij buiten OHL in elke wedstrijd de meerdere van de tegenstrevers. Na de winterstop wijzigde zich dat en kregen wij veel meer tegenstand en bij verschillende wedstrijden kregen wij het zelfs moeilijk en  sommige wedstrijden verloren wij verdiend. Er waren ook verlieswedstrijden waarin wij gewoon verloren door de agressiviteit van de tegenstander met brutale en gemene fouten, het thuisfluiten van sommige scheidsrechters en zelfs de onbeschoftheid van sommige trainers. Deze wedstrijden brachten ons uit evenwicht en beïnvloedde ons spel negatief. onze spelers waren op dat ogenblik meer bezig met dat wat buiten hen om gebeurde en niet meer met wat op het veld gebeurde.
 
Het was opvallend dat onze wedstrijden tegen technisch voetballende ploegen de beste en de mooiste waren,ook al konden wij tegen OHL die verdiend kampioen werden geen enkele keer winnen. Wij waren echter de evenknie en sommige ploegen waren nu eenmaal gewoon iets beter en dat was bij OHL het geval. Op technisch vlak kwamen wij zeker op de tweede plaats want de andere ploegen die het ook van het speltechnische moesten hebben verloren hun meeste wedstrijden tegen ons en dit zijn dat Tubize en Lommel. Wat wij echter op sommige terreinen meemaakte grensde aan het ongelooflijke. Men kon bij sommige trainers veel vragen stellen over de manier van aanpak en bij de opvoeding van jonge spelers. Wij hebben alles gezien, van natrappen, tijd winnen, brutale antwoorden, opsteken van middenvinger enz. Volgens mijn mening horen trainers van dit kaliber niet thuis op een terrein en zeker niet bij de jeugd. Zo kom ik dan naadloos bij onze manier van doen.
 
Trainer Ben Geysenbergs was voor onze ploeg een geschenk. Iemand die op een aangename wijze de kunst verstond om vriendschap in de ploeg te brengen en te houden. Door deze vriendschap was er ook een grote band tussen de ouders en de supporters die aanstekelijk werkte want uiteindelijk vormt het een groot geheel wat men er ook van denkt. Ben was een trainer met een gevoel voor de moeilijke momenten alhoewel ondergetekende het hem ook soms niet gemakkelijk gemaakt heeft. Over de technische trainingen en de manier waarop, daar heeft iedere trainer zijn methode en er zullen altijd tegenstanders en voorstanders zijn maar mijn conclusie is dat Ben gezien de kwaliteit die hij had  zeer veel uit deze ploeg gehaald heeft, meer dan wij bij aanvang van het seizoen gehoopt hadden. Laat ons maar eens naar de eerste wedstrijd teruggaan, hoe wij daar stonden met een klein hartje en dan nog een clown als scheidsrechter om te beginnen. Wij hebben het goed gedaan en BEDANKT Ben voor Uw aandeel hierin en dat is veel groter dan men denkt!
Nu reeds weet ik dat wij Ben zullen missen met zijn rust en kunst om alles samen te houden.
 
De ploeg ga ik niet beoordelen,ik vind dat dit aan eenieder afzonderlijk toekomt. Ieder heeft zijn mening hierover en mijn verslagen zullen medestanders en tegenstanders gehad hebben. Wat mij het meest getroffen heeft is de vriendschap en de samenhorigheid van de spelers.Het waren allemaal toch zo 'keitoffe' gasten. Het enige nadeel was dat wij geen leider hadden,iemand die zijn mond roerde als het minder ging zou men kunnen zeggen. Maar was dat een nadeel? Misschien was dit juist een voordeel.
 
Wij mogen toch niet vergeten dat wij hier bezig waren met tienjarigen. Vanaf volgend jaar en de volgende jaren zal zich dat vanzelf vormen.
Hopelijk kunnen wij volgend seizoen hetzelfde zeggen en blijft de vriendschap op en naast het terrein even groot. De ploeg beter doen voetballen daar is de trainer voor.
 
Ondergetekende sluit hiermee een seizoen van verslagen af. Of ik volgend jaar terug kom? Langs deze weg bedank ik ook Luc voor de foto’s die hij maakte en doorstuurde.
 
Ook de webmaster wens ik te bedanken omdat hij onze verslagen en foto’s zo mooi op de website plaatste en als laatste wil ik ook onze scheidsrechter een pluim geven. Volgens mij en dat is niet “bevooroordeeld “was het de beste en de eerlijkste scheidrechter van de ganse reeks en met af en toe eens een “schoonheidsfoutje” maar wie maakt dit niet?
 
Langs deze weg wil ik de ouders en de spelers bedanken voor de vriendschap die ik van hen mocht ondervinden.

OT
 
 
 
Nog een laatste fase uit de wedstrijd.
De champagne aangeboden door de supporters wordt ontkurkt.
De U12 kwamen meevieren
Tevreden en lachende gezichten bij de supporters.
Een verdiend vierende ploeg.
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Sp.-Mopertingen
KVK Tienen
zondag 8 december 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure