U11 KVKT - Namen : 4-2 Printervriendelijke versie

Onze jongens dienden aan deze match te beginnen met maar liefst 3 gekwetsten op de bank: Rob die al een paar weken sukkelt met zijn lies, Jarne met een teenblessure en Glenn die last heeft van zijn achillespees. Dat betekent geen veldspeler om te vervangen.
 
De mannen van Tienen vliegen er in en zorgen onmiddellijk al voor dreiging. Doch ook Namen laat mooi voetbal zien en onze tegenstanders zorgen snel voor een antwoord: op een corner ziet men dat een Naamse speler de bal van een meter voor de doellijn nog over weet te trappen: dat was even beven.
 
 
 
Opnieuw weet Tienen te dreigen doch een uithaal van Lucas belandt in de armen van de keeper: daar had meer ingezeten. En ondanks dat Tienen eigenlijk het spel in handen heeft, want alles speelt zich grotendeels af op de helft van onze tegenstander, blijft het wachten op de eerste goal.
 
Na een mooie combinatie tussen Fausto en Mathias en doorzetten op links belandt dan de bal voor de voeten van Tom die niet twijfelt: 1 – 0 !
 
Wat volgt, ligt volledig in de lijn van het voorgaande. Tienen speelt zeer zeker niet slecht, maar laat toch te zeer kansjes liggen en wat verontrustend is, is dat ze de tegenstander ook gevaarlijk laten tegenstoten! Gelukkig weet onze Gilles tot 3 maal toe zeer efficiënt en gepast uit te komen: op dat moment houdt hij onze ploeg recht!
 
 
Supporters zijn in zekere zin tevreden over het getoonde spel doch tegelijkertijd ook ongerust want we slagen er niet in om meer afstand te nemen: die tweede goal blijft uit. En als onze jongens het maar volhouden, want er valt niemand te vervangen.
 
We gaan rusten met 1 -0.
 
Ook de tweede helft beginnen we er gedreven aan. Doch wat gevreesd werd, gebeurt. Van op eigen helft snijdt op de rechter flank een Naamse aanvaller door, niemand kan hem bijhouden of stoppen: een knal van ver en 1 -1.
 
Onze jongens, aangemoedigd door de supporters, laten de koppen echter niet hangen en niet veel later kan Lucas, randje buitenspel,  achter een diepe bal door het centrum aan, alleen voor de keeper en jawel: 2 – 1.
 
 
Maar ook Namen toont dat ze over een vechtersmentaliteit beschikken en een middenvelder die de bal in de voeten krijgt, waagt onmiddellijk zijn kans: 2 – 2. Mannen: dit is niet goed voor ons hart!
 
Ondanks er vermoeidheid begint op te duiken, blijven we toch ook wel vechten. En Willem heeft zeker gedacht ‘wat die van Namen daar deed, dat moet mij ook lukken!’. En ja hoor hij joeg de bal in de netten: 3 -2. Oef! Opluchting! Het is niet meer zo lang!
 
Er volgden nog een paar mooie acties op rechts tussen Thomas, Calvin en Wout. Een bal liep nog tergend traag op 10 cm (jawel!) de ganse doellijn voorbij, doch hij wou er niet over! En tot slot wist Fausto ook nog welverdiend een goaltje mee te pikken: 4 -2. Dat zouden we niet meer uit handen geven! De buit was binnen. Thuis hadden onze jongens weer voor de overwinning gezorgd! En dat niettegenstaande 3 gekwetsten op de bank! We blijven op schema!
 
 
Proficiat jongens!!! Misschien nog wat meer gezonde agressiviteit in de duels en we zullen nog een mooi seizoen beleven! Gegarandeerd!
En dat onze geblesseerden snel de draad weer mogen oppikken!
 
Scoreverloop: 
 
  1-0 : Tom Croes
  1-1
  2-1 : Lucas Vandormael
  2-2
  3-2 : Willem Schepmans
  4-2 : Fausto Santoro
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Sp.-Mopertingen
KVK Tienen
zondag 8 december 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure