U11 KVK - Virton: 4-0 Printervriendelijke versie

De laatste thuismatch van deze competitie tegen Virton bevestigde wat wij nu toch al enkele weken weten. Wanneer een ploeg het aandurft zich met ons te meten op voetbaltechnisch gebied zijn ze eraan voor de moeite.
 
Ook ditmaal was dit het geval. Virton deed zijn best maar wij wilden dit jaar in schoonheid eindigen voor ons thuispubliek en hebben dit dan ook gedaan.
 
Op de 10e minuut ging Rob alleen door op rechts en schoot mooi binnen. Amper 6 minuten later gaf Rob een hoekschop en Fausto kopte  binnen 2-0.Tussendoor lieten wij nog een paar  kansen liggen om aan te dikken maar dit nam niet weg dat wij gewoon gans de eerste helft de betere waren van Virton.
 
Rust 2-0.
 
De vrees dat wij gezien de vorige wedstrijden het de tweede helft wat lichter gingen opnemen bleek ditmaal ongegrond. Vanaf het begin grepen wij Virton bij de keel en dwongen hen op hun speelhelft terug. Na een paar goede kansen niet te benutten bracht Rob de bal voor doel en Fausto bracht de stand op 3-0.Wij bleven Virton op zijn helft houden en onze Niels moest zich beperken tot het oprapen van enkele verloren ballen. Op de 22 min was het dan nog eens kermis. Na mistasten onder druk in de verdediging van Virton schoot Jarne de eindstand op het bord 4-0.Een van onze betere wedstrijden en verdiend gewonnen in een niet eens overdreven score want ook in de tweede helft hadden wij nog een paar mooie kansen.
 
Nu nog winnen volgende week in Namen en het seizoen kan niet meer stuk. Ter herinnering Namen was volgens mij een van de beste zoniet de beste wedstrijd van het seizoen.
 
Eindstand 4-0.
 
Verslag: OT
 
 


De scheidrechter werd terecht gevierd bij het einde van het seizoen
en kreeg een korf met het nodige levensvocht aangeboden door de ploeg.


De ongelukkige Calvin straalde toen hij omringd werd door zijn ploeg.
Zijn vriendjes hopen hem zo vlug mogelijk terug in hun midden te mogen begroeten.
.
Stralende gezichten aan de toog na een mooie wedstrijd.

De ploeg nam op een  fantastische wijze afscheid van het seizoen op eigen terrein.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure