U11 KVK - Virton: 2-2 Printervriendelijke versie

Aangezien de vorige wedstrijd afgelast werd was dit onze eerste wedstrijd tegen Virton. Wij begonnen zeer goed aan de wedstrijd en dwongen Virton terug op hun speelhelft. Virton kreeg geen voet in het spel en was volledig op verdedigen aangewezen.
 
Zoals het zeer dikwijls gebeurd kwamen zij rond de 20e minuut voor de eerste keer op de helft van Tienen en de bordjes wezen 0-1. Dit was volledig tegen de gang van het spel in. We lieten de kopjes niet hangen en gingen onmiddellijk op zoek naar de gelijkmaker.
 
Op een aanval ingezet door Mathias en beëindigd met een schot op doel moest de keeper van Virton de bal lossen en Rob was er als de kippen bij om binnen te duwen. 1-1.
 
Wij bleven het spel beheersen maar kwamen niet meer tot scoren tijdens de eerste helft.
 
Ruststand: 1-1
 

De tweede helft begon juist het omgekeerde van de eerste helft. Wij lieten Virton gewoon in het spel komen en keken er naar.
 
Geen balbezit meer of toch zeer weinig en aan de bal veel te zenuwachtig zodat wij elk duel bijna verloren en op verdedigen aangewezen waren.
 
Het geluk was wel aan onze zijde deze keer want op de 17e min in de tweede helft gaf Wout een vrijschap naar Calvin die mooi binnentrapte. 2-1.
 
Een beetje tegen het spel in deze keer waar dit in de eerste helft juist omgekeerd was. Buiten een vrijschop en nog eens een aanval wat op een aanval lijken moest, bleven wij gewoon slordig voetballen.
 
Weer gebeurde waar iedereen voor vreesde. In de LAATSTE minuut mocht Virton een hoekschop nemen en werd de bal in de bovenhoek binnengeschoten.2-2.
 
Deze maal speelde wij veel te steriel voetbal met weinig of geen afwisseling. Zo werd er de eerste helft veel over links gespeeld  en af en toe eens over rechts en de tweede helft bijna alles over rechts.
 
Gevolg opeenhoping van spelers op een kleine ruimte en geen ruimte meer om te voetballen. Van deze situatie maakte Virton dankbaar gebruik om ons een gelijkspel te ontfutselen.
 
Gezien het totaalbeeld van de wedstrijd mogen wij dit gelijkspel  trouwens als normaal beschouwen. Wij spelen nu al twee weken onder ons normale niveau en kunnen dus van een dipje spreken van de ploeg.
 
Hopelijk spelen wij volgende week terug op ons gewone peil  in Namen want anders wordt dit dipje een dip. De beste man op het veld was de scheidrechter en daarmee is deze keer alles gezegd.
 
Eindstand 2-2.
 
Verslag: OT
 

Een berichtje voor de lezers van deze verslagen:
 
Wekelijks gaan wij een foto plaatsen bij het verslag, van een speler van de ploeg, zodat iedereen aan bod komt op deze site.Wij hebben besloten om de speler die kapitein is op de site te plaatsen omdat wij toch iedere week een andere kapitein nemen. Deze week staan er ook een paar foto’s bij van onze trouwe supporters want zij verdienen  ook eens een proficiat voor hun trouw aan de ploeg.
 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure