U11 KVK - UR Namen: 3-3 Printervriendelijke versie

We gaan eens  beginnen met een opsomming van voorvallen in de eerste helft:
 
10 min Jarne alleen voor doel en naast, 15 min vrije trap van Ward en mooi binnengetrapt door Mathias  1-0, 23 min Niels houd een gemaakt doelpunt van Namen uit zijn doel, 25 min. doelpunt afgekeurd van Mathias na  een licht toegekende overtreding van Jarne, 27e min. Actie van Rob op rechts na de perfecte dieptepas van Jarne en  mooi afgerond  2-0. Goed voetbal werd al eens afgelost door slordigheden maar uiteindelijk was het toch het goede dat wij onthouden hiervan.
 
Ruststand 2-0.
 
2e helft:
 
6e minuut de keeper lost de bal bij Namen en na tweemaal te missen komt de bal terecht bij Mathias die deze kans niet laat liggen 3-0.
 
Gilles die de tweede helft in doel stond moet dan 2 maal uitpakken met een uitstekende reflex om Namen van een doelpunt te houden. Bij tegenstoten van ons komen wij drie maal alleen opdagen voor de doelwachter van Namen maar scoren geen enkele keer.
 
Zelfs een vierde keer wordt gemist door het te lang bijhouden van de bal en dan zelf schieten naar het doel vanuit een onmogelijke positie terwijl er twee spelers van ons volledig vrij stonden en maar binnen te leggen hadden. Een individuele actie is goed maar als er niets anders meer gebeurd dan individuele acties is het ploegspel een verloren zaak. In plaats van 4 of 5-0 werd het op de 20 min 3-1 en men kon dit doelpunt van Namen zelfs verdiend noemen.
 
Maar waar wij voor vreesde gebeurde. De ploeg viel langzaam uit elkaar. Na een reeks misverstanden kwam Namen op 25e minuut terug tot 3-2 na een weggegeven hoekschop. De verrassing was compleet en onze ploeg stuikte helemaal in elkaar.
 
Het ene misverstand na het andere stapelde zich op en in de 30e minuut gebeurde het dan. De bal werd eerst door Gilles geweerd dan nog eens, dan nog eens van de lijn gehaald en dan nog eens. Maar die laatste nog eens was blijkbaar achter de doellijn.
Gevolg: eindstand 3-3.
 
De ontgoocheling was groot zowel bij spelers als bij de supporters. Waar wij voorheen onze sterkte vonden in het spelen als ploeg,een goed geheel, stellen wij nu vast dat dit  een van onze zwaktes is. Laat ons terug spelen voor elkaar en met elkaar en dan komt de ploeg die wij hadden voor de winterstop vanzelf terug. Aan onze jongens om daar volgende week werk van te maken en te tonen dat zij echte vrienden zijn en voor elkaar door een vuur gaan.
 
Dan hebben wij niet meer af te rekenen met drie delen in de ploeg die geen geheel vormen. Na de winterstop bestond de ploeg uit een verdediging,een middenveld en een aanval los van elkaar.
 
Wel deze drie delen moeten terug een geheel vormen en dan is alles terug OK. Ons middenveld kan blijkbaar de overmacht van de tegenstrevers niet meer aan. Deze komen blijkbaar van overal en versmachten dit onderdeel.
 
De sterkte van voorheen is nu onze zwakte en de sterkte van onze tegenstrevers. Maar ook de aanvoer van uit datzelfde middenveld is veel te slordig geworden.  Vooral de flanken worden niet goed meer bediend en krijgen veel ballen waar ze niets mee kunnen aanvangen. De gretigheid op de bal en de samenhorigheid was voor de winterstop ons sterkste wapen.
 
Blijkbaar hebben onze tegenstrevers dit van ons overgenomen en ondergaan we dit nu. Kop op mannen, jullie hebben bewezen dat jullie het kunnen.
 
Het is ook een kwestie van vertrouwen en dat krijg je vanzelf terug door ervoor te vechten. De steun van de supporters heb jullie!
 
Verslag:  OT
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure