U11 KVK - Union 2-0 Printervriendelijke versie

Wij begonnen goed aan de wedstrijd en reeds na 4 min kon Fausto de stand openen na geharrewar in de grote rechthoek. 1-0 Onze ploeg bleef de wedstrijd beheersen en Union had het moeilijk. Er werden een paar goede kansen de nek omgewrongen  en dan weet je het wel.
 
Na 20 minuten begon de concentratie weg te gaan en werden de passen slordiger en slordiger. Van deze situatie maakte Union gebruik om de neus aan het venster te komen steken.
 
Op de 25e minuut was het bijna zover en kon Gilles door goed uitkomen de gelijkmaker verhinderen. De ruststand bleef bij 1-0
 
De tweede helft begon zoals de eerste eindigde met slordig en overhaast voetbal. De speler in balbezit kon blijkbaar niet snel genoeg van de bal af zijn. Gevolg: slecht aanspelen van de ploegmaat en balverlies.
 
Hierdoor kon Union meer balbezit verkrijgen en zelfs bij momenten overwicht nemen op ons. Op die ogenblikken was het Quinten en Ward die ons achteraan recht hielden. Rond de 15e minuut stak Gilles de bal door naar Mathias die op de doelwachter besloot.
 
Na deze actie was blijkbaar het moment aangebroken om de wedstrijd terug in handen te nemen. Gilles was Lucas komen vervangen die geblesseerd uitviel. Van doelwachter in de eerste periode tot midvoor in de tweede.
 
Een grote aanpassing  maar Gilles liet zoals altijd zien dat hij zo een beetje van alles kan als het moet. Rond de 23e minuut mocht Rob een hoekschop trappen ,mooi op het hoofd van Fausto en het was 2-0.
 
De ploeg ging nu veel beter dan voorheen de bal in eigen rangen houden ,de balaanname verliep rustiger er werd beter bewogen en de passes werden beter gegeven. De score had nog kunnen oplopen.
 
Een wedstrijd met 2 gezichten. Een ploeg die bij de aanvang de indruk gaf Union op een zware nederlaag te trakteren. Dit niet deed en stil viel, om het laaste kwartier terug op het niveau van het eerste kwartier te voetballen.
 
Lucas had na de wedstrijd nog altijd last van zijn kwetsuur aan de enkel. We zullen moeten afwachten wat het onderzoek geeft. Wij hopen dat hij ook niet in de ziekenboeg van onze Thomas en Calvin arriveert en dat wij snel terug beroep op iedereen kunnen doen.
 
Vandaag  moesten wij ook Wout missen die op verlof was, de reden waarom Gilles zijn keepers-truitje wisselde en plots midvoor werd.
 
Tot slot graag Uw aandacht voor de vierde foto en het verschil tussen de nr 6 van Union en onze Tom, ook op foto 5 valt het op...
 
Op basis van de totale wedstrijd toch een verdiende overwinning.
 
Verslag: OT
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure